FUNDATIA IOAN BARBUS

Creştinii şi evreii, ei sunt teroriştii

Ofensiva mediatică jihadista nu se opreşte şi nu are limite. Iată că a apărut raspunsul oficial al al-Qaida la filmul lui Geert Wilders. Sunt curios cine, când şi cum va protesta din rândurile stăngii europene şi americane.

Va prezentăm un articol apărut în ziarul italian Il Giornale, la data de 25 aprilie 2008.

Papa atacat de al-Qaida pe web: “Este adevăratul duşman al Islamului”

Articol semnat de Redacţia ziarului Il Giornale, 25 aprilie 2008

Dubai

Al-Qaida a decis să răspundă în media cu un documentar anti-american cu titlul Masacre şi cu o caricatură contra papei Benedict al XVI-lea la scurt-metrajul anti-islam Fitna al parlamentarului olandez Geert Wilders. Totul este conţinut într-unul din forumurile islamice cele mai frecventate de adepţii al-Qaida, care a deschis astăzi (25-04-08, n.t.) o noua pagină cu titlul: “Răspuns la filmul numit Fitna realizat de cruciatul odios Wilders”.

Caricaturile contra Sfântului Părinte

Lânga link-ul care permite descărcarea documentarului contra Fitna făcut de al-Qaida, apar câteva caricaturi plus fotografii. Prima caricatură arată o stea a lui David în centrul căreia este desenată o cruce şi un porumbel alb cu o inscripţie în roşu ce spune: “Creştinii şi evreii, ei sunt teroriştii iar prezenţa lor demonstreaza acest lucru”. Apoi sunt arătate două fotografii din repertoriu, una din Vietnam şi alta din Palestina, unde apar diverse cadavre pe teren, iar într-o a treia imagine sunt arătate abuzuri comise de soldaţi americani în închisoarea irakiană Abu-Ghraib. Comentariu pe sit: “Întrebaţi în Vietnam, întrebaţi în Palestina, întrebaţi în Irak”. În sfârşit, în aceeaşi pagină apare o fotografie a Papei cu chipul acoperit de pulpana ridicată de vând a mantalei. Se tratează de o imagine utilizată cu intenţia de a-i acoperi figura. Imediat după este introdusă o caricatură unde Suveranul Pontif este arătat cu un simbol nazist lângă preşedintele american George W. Bush, deasupra unei serii de spade şi scuturi cruciate pe care sunt incizate steaguri pe care sunt scrise numele Palestinei, Afghanistanului, Irakului şi Libanului. În planul depărtat al caricaturii sunt prezentate numeroase cranii şi sînge. Pe ambele imagini sunt explicaţii foarte elocvente: “Adevăraţii inamici ai Islamului sunt Papa cruciatul, blestemat fie de Allah, precum şi şeful campaniei cruciate, Bush”.

Filmul contra Statelor Unite

Videoul atacă în particular Statele Unite şi Israelul şi a fost montat ca şi cum ar fi fi fost un anume tip de documentar istoric asupra lucrurilor făcute în ultimii 40 de ani de armatele din aceste două ţări. Cu o durată de 10 minute, se deschide cu imaginile unui pluton de soldaţi americani şi cu imaginea unei cruci la flancul căreia este o inscripţie cu “Jesus Camp” urmată de steaua lui David şi de imaginile înfruntărilor dintre israelieni şi palestinieni. În această atmosferă, o voce spune în arabă “Israelul vrea să ne distrugă”, după puţin timp fiind arătate imagini ale soldaţilor americani cu fundal sonor vocea lui Bush vorbind despre lupta împotrivă terorismului. Nu lipsesc însă nici imaginile istoricelor bombardamente cu napalm efectuate de armata americană în Vietnam, întrerupte de fotograme de video realizate de celula irakiană a al-Qaida care arată nou-născuţi morţi. Teza susţinută de acest documentar jihadist este că războaiele conduse de Statele Unite şi de Israel în Orientul Mijlociu intră în cadrul unui plan de “cruciadă anti-islamică”. Se tratează timp de 10 minute pline de fotograme care arată violenţe contra musulmanilor, fotograme extrase în special din cronica palestiniană şi cea irakiană. Documentarul se încheie cu o secvenţă de citate din cei mai importanţi filozofi şi gânditori occidentali din trecut, o bună parte din care sunt extrem de critici în ceea ce priveşte figura lui Mahomed.

Activitatea forumurilor islamice

Acest video face parte din activitatea de jihad mediatic condus de membrii forumurilor islamice pe internet şi are ca obiectiv instigarea la ură a celor care frecventează aceste situri contra Occidentului în general şi a Statelor Unite şi Israelului în particular. Suveranul Pontif este prezentat că un lider spiritual a aceea ce ei numesc “alianţă cruciato-sionistă”. Video-ul a fost descărcat până acum (25-04-08, orele 22:00 GMT, n.t.) de mai mult de 300 de persoane, chiar dacă sunt circa treizeci cei care au lăsat un mesaj în forumurile jihadiste în care lăuda în mod deschis această iniţiativă. Singura critică făcută documentarului de către adepţii al-Qaida cei mai ortodocşi şi vecini doctrinei salafite priveşte prezenţa în anumite părţi ale filmului a unei ambianţe muzicale. Ascultarea muzicii este într-adevăr interzisă de sharia în acest curent doctrinar fundamentalist islamic.

Update:
„Opera” poate fi vizionată aici. Multumim lui costin pentru link.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

8 Comments

 1. Imperialistu'
  27 April 2008

  Sigur ca ei sunt cei mai periculosi, doar in spatele fiecarui cruciat se afla cate un sionist si stim cu totii cat de periculosi sunt sionistii astia ???? . Sunt curios daca Papa este la curent cu calitatea sa de lider al aliantei cruciato-sioniste… ???? In rest, calde salutari tovarasesti „rezistentei” jihadiste din Irak! Asteptam si alte creatii la fel pasionante.

 2. costin
  27 April 2008

  am incercat sa ma uit la el dar e complet scabros… 2-3 cadre sint de ajuns ca sa iti faci o idee

 3. Francesco
  27 April 2008

  Costin, multumesc pentru link dar cred ca o sa iau exemplul tau si nu am sa vizionez opera. At present, nici nu am cum, dar asta este o alta poveste.

 4. Imperialistu'
  27 April 2008

  Slabut, ma asteptam la mai mult. Jesus Camp + imagini cu cadavre si viermi + copii plangand. Penibil. Totusi, am gasit si ceva haios.

  The French philosopher Lamartine said: Mohammed (PBUH) is The Philosopher, Orator, Apostle, Legislator, Warrior, Conqueror of Fantasies. In all standards by which human greatness is measured, we may well ask: is any man greater than Prophet Mohammed?

  Ce întrebare de Radio Erevan! Sigur că există! ????

  Iubitul conducător Kom Jong Il

  Kim Jong Il: The Great Diplomat, The Great Warrior, The Great Athlete, The Master of Creation, The Great Media Man, The Great Dietetician, The Great Fashion Designer, The Great Architect, The Master of the Arts, The Great General, The Great Economist, The Gifted Leader, The People’s Inspiration, Sun of the 21st Century, Son of Partisans. Pe scurt: 66 de ani de Brilliant statesman, Political Genius and Invincible Military Commander.

  The great brilliant commander of Songun, the invincible strategist twenty-eight thousand times victorious against the criminal US imperialist, the reactionary Japanese militarists, and the US-puppet south Korean dictatorship. Under the flawless Songun-based leadership of Dear Leader Comrade Generalissimo Kim Jong Il the brilliant statesman, political genius, prodigious humanist, and invincible military commander, the Korean people vow eternal undying loyalty of single-minded unity to the leader, pledging to hurl their lives at the outsider aggressors in defence of the leader who is more precious than their own lives.

  Beat that, Mo!

 5. costin
  27 April 2008

  „Creştinii şi evreii, ei sunt teroriştii” zice clipul asta de care se vb in articol. Poate veni cineva, citi articolul si spune ca este irelevant, „E un clip facut de un nebun si nu reprezinta pe nimeni, oricine poate face un asa filmulet, etc etc. este facut de cineva intr-o tara straina, undeva departe.
  Dar care este opinia publica asupa crestinilor si islamului, sau care este imaginea care se serveste de main-stream-media, youbube de ex.
  Am cautat din curiozitate „christianity” si „islam” pe youtube.
  rezultatele, pentru cineva care a picat acuma de pe Marte, dau o imagine exact conforma cu titlul articolului lui Francesco…

  Daca te-ai lua dupa ce vezi acolo (si marea majoritate asta fac) ai crede ca crestinismul este un fel de secta ciudata, care incetoseaza mintile naivilor si idiotilor. Apoi dupa primele clipuri de christian bashing apare un clip explicatib despre crestinism… explicat de un imam.Pe prima pagina cu rezultatele cautarii cuvintului „christianity” sint 3 imami vorbind despre crestinism, 5 clipri ateiste (vreo 2 sint bucati din Zeitgeist), cel putin un crestin nebun (Wright, pastorul anti-american al lui Obama) si un o singura discutie cu un preot.
  Apoi, in zona publicitara din stainga, un baner cat casa care zice:
  The Dark History of the Church
  7 Great Lies of Organised Religion
  The Unvarnished Truth
  (Nici nu am fost curios sa vad cine si ce zice, probabil indivizi de genul Hawkins care se cred destepti ca nu cred in inorogi si se cred zei pt ca sint oameni de stiinta)

  Asta imi spune multe si nu numai despre youtbe, ci despre toata atmosfera actuala, despre natura autodistructiva a vestului, despre viziunea marxista asupra religiei (crestine doar) care este predominanta.

  Apoi rezultatele cautarii cuvintului „islam”:
  primul clip din rezultat este o colectie obscura de secvente din clipurile nu stiu caror imani, de nu stiu unde, in nu stiu ce limba.
  Clipul 2: Scientist From Czech Republic Converts To Islam -A Must See
  Clipul 3: Miracles of Islam
  Clipul 4: 5 minutes introduction to islam
  Clipul 5: Islam & America: Through the Eyes of Imran Khan – Pakistan
  abia de la clipul 7 incolo mai apare cite un Pat Condel (care ma mir ca nu apare si la crestinism pt ca la fel vb de amindoua, pentru ca oricit de bine vb despre islam, despre crestinism tot geniu se crede ca si Hawkins)

  Daca ar ateriza un martian si ar cauta pe youtube infromatii despre religiile cele mai mari de pe pamint, ar crede ca Islamul este o religie frumoasa, crestinismul este o religie stupida iar ateismul este adevarul gol golut… dar ar crede in principal, ca cei care detin youtube sint un grup de musulmani suparati pe crestini dar interesati de atei.

 6. costin
  27 April 2008

  Threats against journalists on the rise
  http://www.thelocal.se/11518/20080503/

  The report addresses for example the threats directed against local newspaper Nerikes Allehanda following the publication of Swedish artist Lars Vilks portraits of the Muslim prophet Muhammad as a dog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi