FUNDATIA IOAN BARBUS

Dezastrul avionului prezidenţial

Wisniewski, operator de televiziune, a ramas la hotel unde monta un material. […] Cladirea se gasea in apropierea aeroportului. […] Si aud sunetul motorului, doar ca acest zgomot era un pic altul – a relatat la TVP Info Wisniewski. Privesc in ceata si vad, cum avionul vine foarte jos, cu aripa stanga aproape in jos. …

Wisniewski, operator de televiziune, a ramas la hotel unde monta un material. […] Cladirea se gasea in apropierea aeroportului.

[…] Si aud sunetul motorului, doar ca acest zgomot era un pic altul – a relatat la TVP Info Wisniewski.

Privesc in ceata si vad, cum avionul vine foarte jos, cu aripa stanga aproape in jos. Si desigur, prin fereastra am auzit un bubuit ingrozitor. Se vedea ca si cum ceva era distrus, zdrobit. Doua straluciri de foc, dar nu o explozie mare cum se vede de obicei in dezastrele aeriene – a adaugat operatorul.

– Pe loc m-am gandit, s-a prabusit avionul. Automat, am pus mana pe camera, ca orice om care lucreaza in media. Si in fuga, am zburat prin noroaiele alea si m-am uitat ca era un avion polonez. Imediat am vazut cutia neagra, coada prabusita, motorul distrus, fuselajul, bucati – a povestit angajatul TVP.

[…]

Wisniewski, care a fost primul reprezentant media, a filmat doar cateva clipe. Apoi a fost indepartat de serviciile de interventie.

– Am incercat sa fug de functionari, dar am cazut in noroi si n-am mai putut. M-au prins si m-au pus sa le predau caseta – a spus Wisniewski

Sursa: http://www.tvp.info/informacje/swiat/na-miejscu-byla-potworna-cisza/1642519

Anca Cernea

Anca Cernea

De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.
Ce ai mai putea citi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian