Din trecutul blogului

  5

  Am inaugurat o nouă rubrică. Sub Însemnări apare acum şi Din Trecut. În acel spaţiu (re)apar articole mai vechi, peste care s-a cam aşternut praful, dar care, sperăm noi, nu şi-au pierdut actualitatea. Poate uneori mai obosim sau pur şi simplu nu găsim timp pentru a scrie zilnic ceva nou. Alteori poate găsim ceva care se potriveşte bine cu un eveniment la zi. În orice caz, e un test de validare al articolelor mai vechi şi o invitaţie de a scormoni în trecutul nostru. Sîntem aici într-o cursă lungă şi a sosit timpul să privim şi spre ce lăsăm în urmă. Cred că se leagă bine de prezent şi de ce ne aşteaptă în viitor.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentFemeie din Irak a organizat violul a 80 de femei pentru a le transforma în bombe umane
  Articolul următorPoliţia din Malmö şi musulmanii
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  5 COMENTARII

  1. Am intirziat cam mult, asa e. Incerc sa rezolv asta la weekend. Trebuie sa gasesc o modalitate de a pune toate raspunsurile intr-un pdf sau un fisier descarcabil…. sint vreo 30 de raspunsuri si e prea mult pentru a le introduce intr-o postare.

  2. Inca o adaugare. Deasupra rubricii “Din Trecut” exista de acum inainte si un fel de “imaginea zilei”. Nu va fi schimbata chiar zilnic… click peste pentru o afisare marita. Aveti sugestii de imagini pentru aceasta caseta? Primim si afisam.

  3. Emil, extraordinar de amuzantă poza afişată astăzi!

   Aş vrea să o aud pe domnişoară cântând cu acelaşi ton afectat cu care cânta Marilyn Monroe “happy birthday mister ayatollah, ha-ppy birth-day tooo y-o-u!”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here