FUNDATIA IOAN BARBUS

Dorneanu și-a luat zborul! În Federația Rusă. MAE nu l-a putut reține la sol.

Conferința la care participă șeful Curții Constituționale a României e organizată cu sprijinul lui Vladimir Putin.

„Vizita era deja perfectată și biletele de avion – cumpărate”, a declarat Valer Dorneanu pentru DIGI 24. (Știrea de pe DIGI24) Ar fi venit așadar prea târziu scrisoarea prin care Ministerul Afacerilor Externe își exprima, firesc, opoziția față de vizita în Rusia a președintelui Curții Constituționale a României.

Valer Dorneanu, un vechi activist PCR și PSD aflat acum în fruntea Curții Constituționale a României, participă la Sankt Petersburg la cea de-a opta ediție a ”International Legal Forum”, conferințe anuale organizate cu sprijinul liderului rus Vladimir Putin și de Ministerul Justiției din Federația Rusă.

Premierul rus Dmitri Medvedev este oaspetele obișnuit al acestor conferințe și  înmânează premiul Forumului pentru „Contribuție la dezvoltarea integrării legislative în spațiul eurasiatic”.

Astăzi, Dmitri Medvedev a cuvântat în deschiderea conferinței la care participă șeful Curții Constituționale a României, Valer Dorneanu, și a dat premiul Conferinței.


La fel a făcut-o în…

2017

2016

2015

2014

2012

2011

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Gelu Trandafir

Gelu Trandafir

Gelu Trandafir a studiat jurnalismul în Franţa. A fost producător de emisiuni pentru ProTV, realizator şi editor pentru BBC World Service, editorialist la România liberă şi redactor-şef adjunct la Evenimentul Zilei şi Cotidianul. A făcut parte din Delegaţia Permanentă a PNŢCD la începutul anilor '90 şi este membru fondator al Fundaţiei Ioan Bărbuş. A fost membru CNA între 2006 și 2012.

3 comentarii

 1. Sergiu Simion
  16 mai 2018

  Asa se explica multe din problemele Romaniei , derapajele C.C.R . si toboganul pe care a luat-o Ministerul Justitiei .

 2. Dorin Boilă
  16 mai 2018

  HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT !

  Domnule Trandafir, vă rog sa sprijiniți și postul NașulTV, unde am mai urmărit-o și pe D-na Cernea. Realizați emisiuni din care sa afle și lumea ce nu citește pe net – adevărurile zilelor acestea.

 3. Lola
  16 mai 2018

  Au plecat taher, maher, de ce n-ar pleca valer…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian