FUNDATIA IOAN BARBUS

Dorneanu și-a luat zborul! În Federația Rusă. MAE nu l-a putut reține la sol.

Biletele de avion pentru Rusia erau deja cumpărate când Valer Dorneanu, președintele PSD al CCR, a primit scrisoarea prin care MAE își exprima opoziția față de o asemenea vizită. Nu mai era nimic de făcut. Vladimir Putin susține conferința la care șeful Curții Constituționale a României.

Conferința la care participă șeful Curții Constituționale a României e organizată cu sprijinul lui Vladimir Putin.

„Vizita era deja perfectată și biletele de avion – cumpărate”, a declarat Valer Dorneanu pentru DIGI 24. (Știrea de pe DIGI24) Ar fi venit așadar prea târziu scrisoarea prin care Ministerul Afacerilor Externe își exprima, firesc, opoziția față de vizita în Rusia a președintelui Curții Constituționale a României.

Valer Dorneanu, un vechi activist PCR și PSD aflat acum în fruntea Curții Constituționale a României, participă la Sankt Petersburg la cea de-a opta ediție a ”International Legal Forum”, conferințe anuale organizate cu sprijinul liderului rus Vladimir Putin și de Ministerul Justiției din Federația Rusă.

Premierul rus Dmitri Medvedev este oaspetele obișnuit al acestor conferințe și  înmânează premiul Forumului pentru „Contribuție la dezvoltarea integrării legislative în spațiul eurasiatic”.

Astăzi, Dmitri Medvedev a cuvântat în deschiderea conferinței la care participă șeful Curții Constituționale a României, Valer Dorneanu, și a dat premiul Conferinței.


La fel a făcut-o în…

2017

2016

2015

2014

2012

2011

Gelu Trandafir

Gelu Trandafir

Gelu Trandafir a studiat jurnalismul în Franţa. A fost producător de emisiuni pentru ProTV, realizator şi editor pentru BBC World Service, editorialist la România liberă şi redactor-şef adjunct la Evenimentul Zilei şi Cotidianul. A făcut parte din Delegaţia Permanentă a PNŢCD la începutul anilor '90 şi este membru fondator al Fundaţiei Ioan Bărbuş. A fost membru CNA între 2006 și 2012.

Asociația "21 Decembrie 1989", în colaborare cu doamna profesoară Daria Kustanovych, alungată din orașul Harkiv de hoardele Kremlinului, organizează sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 17, un nou protest autorizat împotriva agresiunii rusești ce se desfășoară la scară largă contra Ucrainei de peste 1 an și o lună. Manifestația va avea loc în Piața Universității …

Ce ai mai putea citi

Comentarii

 1. Sergiu SimionSpune:

  Răspunde
  mai 16, 2018

  Asa se explica multe din problemele Romaniei , derapajele C.C.R . si toboganul pe care a luat-o Ministerul Justitiei .

 2. Dorin BoilăSpune:

  Răspunde
  mai 16, 2018

  HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT !

  Domnule Trandafir, vă rog sa sprijiniți și postul NașulTV, unde am mai urmărit-o și pe D-na Cernea. Realizați emisiuni din care sa afle și lumea ce nu citește pe net – adevărurile zilelor acestea.

 3. LolaSpune:

  Răspunde
  mai 16, 2018

  Au plecat taher, maher, de ce n-ar pleca valer…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian