Dorneanu și-a luat zborul! În Federația Rusă. MAE nu l-a putut reține la sol.

  3
  Valer Dorneanu și colegul său de partid Florin Iordache.

  Conferința la care participă șeful Curții Constituționale a României e organizată cu sprijinul lui Vladimir Putin.

  „Vizita era deja perfectată și biletele de avion – cumpărate”, a declarat Valer Dorneanu pentru DIGI 24. (Știrea de pe DIGI24) Ar fi venit așadar prea târziu scrisoarea prin care Ministerul Afacerilor Externe își exprima, firesc, opoziția față de vizita în Rusia a președintelui Curții Constituționale a României.

  Valer Dorneanu, un vechi activist PCR și PSD aflat acum în fruntea Curții Constituționale a României, participă la Sankt Petersburg la cea de-a opta ediție a ”International Legal Forum”, conferințe anuale organizate cu sprijinul liderului rus Vladimir Putin și de Ministerul Justiției din Federația Rusă.

  Premierul rus Dmitri Medvedev este oaspetele obișnuit al acestor conferințe și  înmânează premiul Forumului pentru „Contribuție la dezvoltarea integrării legislative în spațiul eurasiatic”.

  Astăzi, Dmitri Medvedev a cuvântat în deschiderea conferinței la care participă șeful Curții Constituționale a României, Valer Dorneanu, și a dat premiul Conferinței.


  La fel a făcut-o în…

  2017

  2016

  2015

  2014

  2012

  2011

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si

  3 COMENTARII

  1. HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT !

   Domnule Trandafir, vă rog sa sprijiniți și postul NașulTV, unde am mai urmărit-o și pe D-na Cernea. Realizați emisiuni din care sa afle și lumea ce nu citește pe net – adevărurile zilelor acestea.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here