FUNDATIA IOAN BARBUS

Iurie Rosca: Conferinta ceausisto-dughinista in Parlament. „N-am baut nimic de 10 zile, ma doare capul teribil!”

Iurie Rosca, traducatorul si asistentul lui Alexandr Dughin din R. Moldova, a lansat cartea „Ortodoxie și naționalism economic”, pe 2 martie 2017, in Parlamentul Romaniei. In acord cu audienta, unul intre distinsii invitati a numit NATO o “masinarie infernala”.

Au participat: Ion Coja (ceaușist de pe lista lui Dughin), Bogdan Duca (PSD, Sputnik), Radu Bogdan Herzog (lista lui Dughin, Sputnik), Ilie Catrinoiu (editor Sputnik), Cristinel Pantelimon (conferentiar la Spiru Haret, aparent), Constantin Parvulescu (fiul lui Jean Parvulescu, preot la Manastirea Negru Voda), Paul Ghitiu, Ioan Scurtu (ceaușist, membu “Academia Oamenilor de Stiinta”), Dan Zamfirescu (lista lui Dughin), Corneliu Vlad (securist batran), Radu Toma (jurnalist, a scris pe Vocea Rusiei, da interviuri pentru Sputnik), Danut Saulea (fost membru PRM, condamnat in 2013 la 3 ani cu suspendare pentru coruptie) etc.

Moderator al evenimentului a fost Dragos Dumitriu de la Sputnik.

Din declaratiile participantilor:

Ioan Scurtu, membu în “Academia Oamenilor de Stiinta”, ceaușist: “Se spunea ca 95% dintre romani erau pentru intrarea in Uniunea Europeana … acum vedem consecintele, care sunt dezastruoase.” “- Ne-au colonizat sufletele si mintile.” (Mariana Heroiu) – “Da, sigur-sigur.” (I. Scurtu).

Dan Zamfirescu, ofiter de Securitate, fost membru PRM: “In viitorul apropiat Romania va disparea, va fi distrusa. Programul Distrugerea Romaniei, cu anexa lui, Exterminarea Poporului Roman e singurul program in functie…  Noi suntem obiectul unui program de distrugere nationala si exterminare biologica a neamulu romanesc… inafara de asta nu mai e nimic.” Ati prins ideea.

Corneliu Vlad, securist batran: “Salut cutezanta editurii de a publica aceasta carte. Trebuie sa facem o reconciliere cu Rusia”.

Radu Toma, jurnalist, a scris pe Vocea Rusiei, da interviuri pe Sputnik: “Visul Romaniei de intrare in NATO si UE… Nu Romania a intrat in NATO, ci NATO a intrat in Romania. Plecarea a 3 milioane de romani in Vest a fost si este de fapt o deportare fortata… In Piata Victoriei (n.m. la proteste) s-a pornit si Cruciada Copiilor pentru slobozirea aceluiasi Ierusalim Corporatocrat … Iurie Rosca vrea tara sa libera de neocolonialism … bla-bla-bla-bla.”  Apoi il lauda pe presedintele comunist si pro-rus al R. Moldova, Igor Dodon.

Cristinel Pantelimon, “conferentiar” la Spiru Haret (aparent):  “Cartea lui Iurie Rosca e un pas spre reconcilierea universului nostru cu cel rusesc.”

Paul Ghitiu, EVZ. idei principale transmise:
– Suntem condamnati, si Rusa si Romania, sa mergem impreuna;
– N-avem ce face, va trebui sa fim impreuna;
– Romania a fost singurul bastion al neoliberalismului european si al UE, in timp ce tot Estul si Centrul Europei se mutase pe alta directie; (ceea ce e fals, oricum)

Bogdan Duca, pro-rus, activist PSD, autor pe Sputnik: Incoerent. Nu se intelege nimic din ce zice.

puteti urmari intregul eveniment aici

P.S.

Cititi si Vocea Rusiei se aude din ce în ce mai tare în Parlament

P.S.2, 14 martie 2017, Digi24

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

3 comentarii

 1. Mihaela
  3 martie 2017

  “Nu daţi crezare oricărui duh, ci cercaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulţi prooroci mincinoşi au ieşit în lume.” (Sf. Ap. Ioan)
  Biserica ar trebui sa aiba un punct de vedere public vizavi de acest “eveniment”.

 2. Costin Andrieş
  3 martie 2017

  Radu Toma

  România, plină de speranţe şi încredere, în 2001 ea lua pieptiş două vârfuri de munţi, intrarea în NATO şi în Uniunea Europeană. Ambele s-au întâmplat, în 2003 şi 2007, Moldova “comunistă” rămăsese undeva, pierdută în urmă. Și iarăşi au trecut ani, şi zidul credinţei românilor, că l-au apucat pe Dumnezeu de un picior, a început să se scorojească şi să se surpe, încet-încet. Am înţeles, că în 2003 la Praga nu România a intrat în NATO, ci că NATO a intrat în România. Că plecarea a 3 milioane de români la muncă în Vest a fost şi este, de fapt, o deportare impusă de sărăcie, dezindustralizare, şomaj, lipsă de bani, stagnare, vinderea pământului la străini, distrugerea agriculturii şi, în multe locuri, chiar de foamete; că a fost pur şi simplu o deportare forţată, aşa cum li se spunea deportărilor în veacul trecut, pe vremea Reichului nazist al lui Adolf Hitler, a crimelor lui Stalin şi a comunismului în România şi în fosta Moldovă Sovietică.

  Mulţumim pentru această carte, domnule Iurie Roşca. Mulţumim, prietene.

  http://www.cotidianul.ro/despre-cartea-ortodoxie-si-nationalism-economic-297205/

 3. Nicola
  3 martie 2017

  Iuda, alias Irii Ivanovici Roșcatu se scârnăvește în sufletele noastre chiar din Parlamentul Țării.
  Și cum se zice, colac peste pupăză – susținut de psd-ișii lui Ivan Ilici Kgbescu.

  Iata până unde se poate merge, dacă nu conștiintizăm pericolul propogandei rusești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian