FUNDATIA IOAN BARBUS

LIVE VIDEO! Victor Ponta predică deja la conferința conservatorilor ”A Future for Europe”

Ponta are poziție proeminentă printre vorbitori la summitul despre „viitorul Europei” al conservatorilor.

Victor Ponta a furat… startul și a luat deja cuvântul la summitul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni ”A Future for Europe”. Produce un entuziasm teribil fostul premier socialist român, europarlamentarii Daniel Hannan și prof. Ryszard Legutko aplaudă fenetic.

Statul social, tot ceea ce au obținut partidele progresiste în ultimii ani pentru noi, ca cetățeni ai Europei, toate aceste drepturi sunt sub atacul forțelor conservatoare!

Europe and European people are in an extremely difficult situation. The welfare state and everything the progressive parties have fought for, for years, are under attack from conservative forces.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Gelu Trandafir

Gelu Trandafir

Gelu Trandafir a studiat jurnalismul în Franţa. A fost producător de emisiuni pentru ProTV, realizator şi editor pentru BBC World Service, editorialist la România liberă şi redactor-şef adjunct la Evenimentul Zilei şi Cotidianul. A făcut parte din Delegaţia Permanentă a PNŢCD la începutul anilor '90 şi este membru fondator al Fundaţiei Ioan Bărbuş. A fost membru CNA între 2006 și 2012.

Un comentariu

  1. Dan Plesoianu
    7 martie 2018

    Cred ca prezenta lui Ponta la aceasta conferinta, unde, ne dam seama cu totii, nu avea ce cauta, pentru ca dinsul, in afara de a fi un saltimbanc cit a fost prim-ministru, nu a fost nimic notabil, se datoreaza doar faptului ca a fost bagat acolo de catre colegii sai din SIE. Alta explicatie nu exista…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian