Mami, plouă cu urşi!

  12

  Două lucruri sînt infinite: universul şi stupiditatea umană; iar în ce-l priveşte pe primul, nu sînt prea sigur.
  Albert Einstein

  Stupiditatea globală are şi reprezentanţi locali. Remus Cernea plămădit din coasta Goracolului, şef executiv de Partid Verde, candidatul ştiinţific şi raţionalist la preşedinţia României. Umanist şi arhiepiscop pe România al Bisericii Încălzismului Global.

  Nat_Post_Al_Gore

  Coajă verde, interior roşu… colectivism în camuflaj de pepene.


  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentDezonorată – Mukhtaran Mai
  Articolul următorClasament Timesonline – Cartea lui Obama pe locul 3
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  12 COMENTARII

  1. hai mai emile ca esti rautacios.
   am incercat sa scriu un mesaj in genul lui gim, ta- al- gore sau carol.
   dar oricat incerc, nu imi iese.


   deci omu’ e “liber cugetator” ceea ce ii confera un avantaj intelectual din start… hahahaha
   deci minutul 3 si 10 e bestial:
   ” cred ca aaah, libera cugetare este ooo optiune legitimia in/telectual vorbind pentru ca … prin libera cugetare inteleg ca pe deoparte intr’adevar un anummit scepticism fata de… pretentiile religiei de a avea un adevar absolut [ de remarcat fata moderatorului n.m] pe de alta parte libera cugetare permite o marja de manevra in/telectuala, de speculatie, de joc cu ideile legat de religie de sensul vietii, de originea tuturor lucrurilor .. de scopul nostru pe aceasta lume”…

   deci ramane stabilit:
   omu’ ie din start in/telectual din moment ce e liber cugetator ( hahahaha) fata de restul care au o religie.
   in acelasi timp e ferm convins ca apele o sa acopere sirena lu’ vasile roaita de la copenhaga daca guvernele lumii “civilizate” nu impoziteaza la sange supusii.
   bah cernea, si eu sunt ateu dar sunt ferm convins ca asta nu ma face mai inteligent decat restu’ si sunt sceptic in ce priveste incalzirea globala care s’a transformat in schimbari climaterice.
   de parca pana acum vremea a fost mereu stabila si stiati cand ploo.
   deci eu la minutul 3 am bufnit in ras si m’am apucat sa transcriu toc shoouu’.
   hahahaha
   restu’ nu am mai urmarit.
   think big
   bai, de cand a devenit engleza limba oficiala in romania?

  2. Da, Pepper, asta e stangistul ‘telectual pe care il voteaza Fish si Bugsy.

   Uita-te la el, asculta cum vorbeste… As zice ceva despre astia care-l voteaza pe un astfel de imbecil, dar prefer sa ma abtin. Se vor supara altii pe mine.

  3. asta e desteptul de nu si-a dat licenta la facultatea de filozofie. cica nu are nevoie de diploma, el a mers numai sa invete. se pare ca nu are nevoie nici sa lucreze, la 30 si ceva de ani nu are carte de munca si locuieste cu parintii (traieste si pe banii lor). mda, destul de hardcore rebelu’.

  4. @Imperialistu’: “stangistul ‘telectual” este mic copil, inocent si inofensiv fata de ce se va intampla incepand cu 6 decembrie seara.
   Mai e putin, mai e un pic pana la marele NIMIC!

  5. Climategate, mersi pentru trasul de mineca. Stai putin, nu am avut timp de asta… dar stiu ce se intimpla si sigur ca vom scrie… este un scandal enorm.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here