FUNDATIA IOAN BARBUS

Moni şi Iri, Zăvoranu şi Pepe. Urmează Adina şi Crin? (SONDAJ online)

Două scandaluri au deschis în ultimele săptămâni jurnalele de ştiri: divorţul dintre Monica şi Irinel Columbeanu (zis Iri) şi despărţirea dureroasă dintre Oana Zăvoranu şi Pepe (zis Pepe). Orice ziar aţi deschide, pe orice post de televiziune v-aţi uita, peste tot curg fix aceleaşi întrebări: Cine are dreptate? Cine e de vină? Cine a greşit? În grija cui ar trebui să rămână copilul? (micuţa Irina, nu micuţul Irinel), ce spune Tudy (cum care Tudy?).
Se pare că există tensiuni şi în cadrul unui alt cuplu celebru, ce părea de nedespărţit, până de curând, măcar dacă ne gândim că cei doi aveau o grămadă de lucruri în comun, şi nu mă refer aici doar la Dinu Patriciu. În exclusivitate mondială şi înaintea tuturor tabloidelor din România vă anunţăm că relaţia dintre liderul opoziţiei, Crin Antonescu şi europarlamentarul Adina Vălean stă acum pe muchie de cuţit, după ce doamna a organizat la Bruxelles o conferinţă care atenţionează asupra pericolului extremismului şi populismului în Uniunea Europeană.
Evenimentul l-ar fi enervat la culme pe Crin Antonescu, care s-a simţit vizat de activitatea soţiei sale, astfel încât se pare că acum nu se mai poate trezi nici măcar la ora 14:00, ceea ce îl face să ajungă cu greu la emisiunile care încep la ora 19:00. După cum se cunoaşte, pentru a ieşi din casă, Crin are nevoie de cel puţin 4 ore pentru duş, aranjat părul, folosit cremele de corp, făcut manichiura şi pedichiura şi alte activităţi absolut obligatorii unui lider al opoziţiei care luptă cu dictatura. Dacă mai punem la socoteală şi traficul, ne iese întreaga dramă.
Crin nu înţelege de ce soţia sa a ales să-l atace public, cu atât mai mult cu cât toată lumea ştia faptul că doar el mai apără în aceste zile România Mare de iredentismul maghiar. Cine în afara domnului Antonescu le mai aminteşte românilor de Trianon, de Avram Iancu, cine mai luptă la Bruxelles împotriva iredentistului Tokes Laszlo? Pe de altă parte, cine în afara domnului Antonescu mai vorbeşte aşa frumos despre tăierile bugetare, despre criză, despre bogaţii fără inimă care nu dau şi săracilor, cine mai întreţine oare acest discurs pe care soţia sa îl numeşte, pe nedrept, populist?
Sincer, mi-ar părea rău ca cearta dintre cei doi să degenereze într-un scandal tabloid. În orice caz, dacă cei doi s-ar despărţi habar nu am cu cine să ţin. Conform unui sondaj IRES, 32% dintre români ţin cu Irinel, 11% cu Monica, 17% cu niciunul, 14% cu amândoi, 15% nu ştiu iar 12% nu răspund/nu sunt din oraş. În cazul de faţă, haideţi să o luăm înaintea tuturor institutelor de sondare a opiniei publice si sa facem noi, propriul nostru sondaj.
Deci, dragi cititori ild, cu cine ati ţine dacă Adina şi Crin se vor certa?

Sorry, there are no polls available at the moment.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

George Rîpă

George Rîpă

11 comentarii

 1. Vlad M.
  6 aprilie 2011

  Cu amandoi. :mrgreen:

  Tin cu Gladiol pentru ca este singurul politician roman care ii mai apara pe uameni (pensionari, profesori, bugetari, romani) in fata dictatorului-tradator inchinat ungurilor condusi de fascistul Orban si tin cu Adina Valean pentru ca sunt mare admirator al stangismului ALDE.

 2. Dinu
  6 aprilie 2011

  Greu de tinut cu vreunul, dar stiu ceva sigur: daca se despart, cu siguranta Base e de vina :p

 3. George Daniel
  6 aprilie 2011

  Vlad, pe 9 mai 2007 eram la Bruxelles, iar ALDE organiza in Parlamentul European, de “Ziua Europei”, o paradă gay :D. N-am scris nimic acasă că eram acolo la invitaţia Adinei Vălean si nici nu lucram chiar la ziarul în care să pot scrie aşa ceva.
  Cred că şi de asta îţi place ALDE.

 4. Vlad M.
  6 aprilie 2011

  Haha, au organizat parada a homosexualilor de Ziua Europei? ???? Pe asta nu o stiam. Acum sunt mai convins ca niciodata ca trebuie sa o sustin si pe madam Valean, este mai progresista chiar decat Crin “sa nu fetisizam cota unica” Antonescu.

 5. George Daniel
  6 aprilie 2011

  Vălean nu avea treaba cu parada LGBT, ALDE organizase mini-festivalul :))

 6. Mirela
  6 aprilie 2011

  Cu cine as tine eu daca ar divorta Crin si Adina? Cu Dinu Patriciu.

 7. Costin A.
  6 aprilie 2011

  am votat cu crin. imi pare fragil si nu ii vreau raul

 8. Liv St Omer
  6 aprilie 2011

  Eu am votat cu Adina Valean, din cavalerism, dar nu stiu, de fapt. E treaba grea, acolo, in mariajele astea, e complicat. Ca de fapt nu stii niciodata, de cate ori a uitat el sa duca gunoiul, de cate ori s-a enervat ea si-a ars mancarea, etc, nu poti controla lucrurile astea, e prea nestiintific.
  Vlad M, sa inteleg ca Gladiol=Crin, nu? Imi aduc aminte, aveam intr-o vreme o prietena pe chat din New Jersey, si-i povesteam de amicul meu Titi din Bucuresti. El, saracul, asa il botezasera, Titi, dar ea mi-a declarat ca “mi-as fi omorat parintii daca-mi ziceau asa”. Lume rea, dom’le, zau!

 9. Apolodor
  6 aprilie 2011

  Cu amândoi! Cu cât mai mult se ceartă unul cu altul, cu atât mai mult ne lasă în pace pe noi ăştialalţi!

 10. George Daniel
  6 aprilie 2011

  Se pare ca Patriciu vrea sa-i impace. Ieri a aparut in Adevarul un material surprinzator despre Adina Valean, tinand cont ca de cand a intrat in politica a fost considerata “pupila” mogulului liberal care sustinea financiar si PSD-ul.
  Insa, pe fondul disputelor dintre Crin si Patriciu, iata ca are de “suferit” si Valean, neprihanita din PE. Oricine a trecut prin Adevarul stie ca era de neimaginat un material critic la adresa Adinei Valean, toata lumea stiind de relatia ei cu Dinu.
  In prezent, Adevarul are un birou la Bruxelles, insa cu toate astea Valean nu a vorbit deloc cu jurnalistii de acolo, in ideea ca asa i-o trage lui Patriciu.
  In sfarsit, un psihanalist ar putea spune ca avem de-a face cu un triunghi interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian