FUNDATIA IOAN BARBUS

Nouă ani de la moartea Președintelui Reagan

Din discursul doamnei Thatcher difuzat în Washington National Cathedral cu ocazia funeraliilor Președintelui Reagan.

În ultimii ani ai vieții sale pe Pământ, mintea lui Reagan a fost întunecată de norul bolii. Acum, norul acesta s-a risipit. Este din nou el însuși, mai mult decât oricând pe acest Pământ pentru că “Șeful de Sus” nu-i uită niciodată pe cei care-L pomenesc.

Și astfel, acum, când ultima călătorie a acestui pelerin credincios îl poartă dincolo de Asfințit, iar Zorile Cerului i se arată, îmi place să cred, după cuvintele lui Bunyan, că: “De partea cealaltă, toate trompetele au trâmbițat.”

Noi, aici, suntem încă în umbra Amurgului. Dar avem o lumină care să ne călăuzească, o lumină pe care Ronald Reagan nu a avut-o niciodată. Avem exemplul lui.

Să aducem astăzi mulțumiri pentru o viață care a adus atâtea împliniri pentru toți fiii Domnului.

Redacţia

Redacţia

Conservatori români

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian