FUNDATIA IOAN BARBUS

Panțu The Rage Boy

Cu totul altele sunt prioritățile zilei și de aceea voi fi cât se poate de succint. Undeva în Leftistan cineva se dă de ceasul morții… am luat notă și i-am trimis suferindului un flacon de aspirine. Bea multe lichide și fă-te bine!

pantu-the-rage-boy-001

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

2 comentarii

 1. Anca Cernea
  4 martie 2014

  e interesant de studiat fenomenul dpdv al practicilor magice de care zicea Eric Voegelin / șamanismului politic de care zicea Vladimir Tismăneanu:
  ucenicii ăștia vrăjitori, Panțu, de plidă, cred că dacă zic de multe ori „extremism”, „extremist”, dansând cu făclii în jurul ILD și folosind gesturi simbolice, asta ar putea avea efecte în realitate

  ca la ăia care cântă hare krishna
  sau ăia de la ONU care declară că războiul e scos în afara legii
  sau ăia de la CNCD care declară tabu anumite cuvinte din dicționar, cum ar fi „țigan”

  nu e exclus ca obsedații ăștia să facă și voodoo, de ex să ia o riglă (reprezentând o linie dreaptă ) și să o înțepe

 2. Costin Andrieş
  4 martie 2014

  ILD e un portal extremist, EXTREMIST!!!!, extremist,extremist,extremist,extremist,extremist,extremist,extremist,extremist,extremist!!!!!!!!1!!!/!

  Dovada? A zis-o si Ernu, ce daca e comunist? A zis-o si Tudoran, ce daca fauna de pe blogul lui pare rupta din filmele horror de acum 100 de ani? Ce daca a fost consilier la Varan? A zis-o si Rogozanu, ce daca a tinut cu minerii? Ce daca e inconjurat de fascisti si comunisti (la propriu) care viseaza la revolutii violente? ( http://inliniedreapta.net/fascisti-peste-tot-sa-chemam-minerii-berkutii-si-mana-de-lucru-sa-ne-aduca-linistea/ ) Si ce daca, eu, Pantzone, sunt doctorand de o vesnicie si incurc socialismul cu liberalismul, ce daca nu prea stiu ce vreau sa demonstrez si habar nu am cum sa o fac? Ce daca scriu pe un site mogulist?

  Jur, promit, ILD e extremist, extremist, extremist, extremist, extremist, extremist–tremist-mist-ist-ttt!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian