FUNDATIA IOAN BARBUS

“Rusia nu uită şi nu iartă”, profeţea anul trecut, cu admiraţie superstiţioasă, Emil Constantinescu

Nu stiu de ce, in aceste zile mi-am amintit de o declaratie a lui Emil Constantinescu din martie 2009: „Rusia nu uita si nu iarta ofense precum declaratiile stupefiante ale lui Basescu despre «Marea Neagra-lac rusesc» sau «Gazprom, noua Armata Rosie» si ca el e pe lista neagra a Kremlinului.” In articol, care vorbea despre …

Nu stiu de ce, in aceste zile mi-am amintit de o declaratie a lui Emil Constantinescu din martie 2009: „Rusia nu uita si nu iarta ofense precum declaratiile stupefiante ale lui Basescu despre «Marea Neagra-lac rusesc» sau «Gazprom, noua Armata Rosie» si ca el e pe lista neagra a Kremlinului.”

In articol, care vorbea despre spionul Floricel, Constantinescu batea câmpii cu gratie si-l acuza aiurea pe Basescu. Anuntul expulzarii atasatului militar al Ucrainei nu a fost facut public de Bucuresti, ci de ucraineni, mai exact de o deputata a Partidul Regiunilor al lui Ianukovici. Romania a pastrat asadar discretia cu privire la expulzari.

Gelu Trandafir

Gelu Trandafir

Gelu Trandafir a studiat jurnalismul în Franţa. A fost producător de emisiuni pentru ProTV, realizator şi editor pentru BBC World Service, editorialist la România liberă şi redactor-şef adjunct la Evenimentul Zilei şi Cotidianul. A făcut parte din Delegaţia Permanentă a PNŢCD la începutul anilor '90 şi este membru fondator al Fundaţiei Ioan Bărbuş. A fost membru CNA între 2006 și 2012.
Ce ai mai putea citi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian