FUNDATIA IOAN BARBUS

Șeful Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, agent KGB. Vă mirați?

Presa israeliană a dezvăluit că Mahmoud Abbas, alias Abbu Mazen, șeful Fatah, șeful Autorității Palestiniene, era agent KGB în Siria în anii 80.

Informația provine din documente aflate în arhiva Mitrohin, o sursă cât se poate de credibilă.

Vasili Mitrohin, așa cum se știe, a lucrat timp de decenii la KGB la arhive. La un moment dat, singur, fără a discuta asta cu nimeni, el și-a dat seama că ceea ce făcea instituția la care lucra erau numai crime, ticăloșii și drăcovenii. Și tot singur, fără a spune nimănui, a început să facă fotocopii ale hartiilor care îi treceau prin mână și le-a ascuns în dacha sa, sub dușumea. În 1991, s-a suit în tren și s-a dus la Riga, unde a încercat să discute cu omul serviciilor de la ambasada SUA. A dat de un fraier, care nu l-a crezut. Atunci, Mitrohin s-a dus la britanici; omul MI6 de acolo a înțeles importanța arhivei lui Mitrohin, și l-a ajutat să o scoată din Rusia și să-și aducă și familia la adăpost în Anglia, alături de el.
Arhiva Mitrohin conține documente despre agenți KGB din lumea întreagă.

Așasar, și Mahmud Abbas era unul dintre aceștia.
Și, de vreme ce în anii 80 era, o mai fi și acum. Pentru că, nu-i așa:

“There is no such thing as a former KGB man.” – Vladimir Putin

Și, cine poate ști mai bine decât Vladimir Vladimirovici asemenea chestii?…

Vă mirați?

Nu ar trebui.

Între noi fie spus, erau deja destule informații oficiale din care rezulta că Abbas nu are cum să nu fie KGB. E suficient că a studiat la Univ. Lumumba, Moskva.

Dacă totuși v-ați mirat, vă recomandăm să citiți tot ce a scris Pacepa despre agentul KGB Yasser Arafat, și, măcar ceea ce am publicat noi pe ILD despre cordonul ombilical ce leagă „cauza palestiniană” și terorismul islamist contemporan de serviciile secrete sovietice.

https://inliniedreapta.net/despre-fictiunea-denumita-poporul-palestinian

https://inliniedreapta.net/adevaratii-sponsori-ai-terorii-papusarii-de-la-moscova-wiliam-f-jasper/

https://inliniedreapta.net/adevaratii-sponsori-ai-terorii-ura-jihadista-impotriva-americii-william-f-jasper/

https://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/sorin-breazu-dezinformare-noua-carte-a-lui-pacepa-arata-cum-poate-fi-subminata-libertatea-si-religia/

https://inliniedreapta.net/lavedere/de-la-marx-la-mahomed-rusia-si-terorismul-islamic-anca-cernea-la-by-alexa/

https://inliniedreapta.net/lavedere/rusia-si-terorismul-islamic-atentatul-terorist-de-la-paris-conexiunea-rusa/

https://inliniedreapta.net/dereferinta/istoria-cu-susul-in-jos-radacinile-comuniste-ale-terorismului-palestinian-capitolul-2/

Anca Cernea

Anca Cernea

De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

Comentarii

 1. Anca CerneaSpune:

  Răspunde
  septembrie 10, 2016

  Azi e 11 sep.
  Nu strică să ne amintim ce a zis Litvinenko – dezvăluirea pentru care a fost omorât. Litvinenko (fost colonel FSB care a ales libertatea) a zis că Ayman al Zawahiri, Number 2 din Al Qaeda, a fost antrenat de FSB în Daghestan/Afganistan, timp ce c p 6 luni, în 1996-1997.

  http://www.businessinsider.com/exploring-al-qaedas-murky-connection-to-russian-intelligence-2014-6

 2. Anca CerneaSpune:

  Răspunde
  septembrie 10, 2016

  Nu ratați! Bibliografie esențială!

  THE ROOTS OF ISLAMIC TERRORISM Antero Leitzinger (March 2002)

  Putin’s Russia. Do traces of KGB, FSB and GRU lead to Islamic State? Marius Laurinavičius, 2015

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

"Dacă Putin câștigă războiul din Ucraina, el va considera că a câștigat un război cu NATO și nimic nu-l mai poate opri pentru că va fi demonstrat astfel lașitatea Occidentului și impotența liderilor politici occidentali", a declarat Anatol Șalaru, fostul ministru al Apărării din Republica Moldova, duminică la B1TV. Acesta a vorbit despre invazia rusă …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian