Taqyia sau Taqiyya la ea acasă

  7

  Termenul desemnează prevenția în Islam. Nu este voie să minți, decât dacă vrei să aperi Islam-ul (sau, altfel spus, să contribui la proliferarea lui). În fragmentul video de mai jos vedeți ce teologie înălțătoare poate crea acest concept. Scopul scuză mijloacele.

  Postez acest fragment de învățătură pilduitoare islamică mai ales pentru cei ce încă se mai amăgesc (purtați probabil de o idee pacifistă, dar periculoasă ca orice idealism) cu ”secolele de civilizație” islamică. Nu pierdeți din vedere că ne aflăm în secolul XXI. Observați ce înseamnă în accepțiunea acestui ”învățat” a fi un BUN MUSULMAN

  Videclipul de mai sus a disparut de la acea adresa. Il puteti vedea incarcat aici: https://www.youtube.com/watch?v=pfi_fDj0x7k

  traducerea mai jos:

  ”Fraților, noi dorim căința și vrem să le întindem o mână celor ce încă nu s-au căit.
  Ar trebui să simțim milă pentru ei, nu să fim duri cu ei. Acești oameni sunt bolnavi, sunt păcătoși.
  Ar trebui să ne fie milă de ei, să ne pese de ei. Ar trebui să fim ca doctorii ce se îngrijesc de cei bolnavi.
  Ar trebui să vă fie milă de ei și să căutați orice cale ingenioasă pentru a-i face să se căiască
  Aș vrea să vă spun o povestioară foarte frumoasă:

  A fost odată un musulman ce avea ca vecin un evreu
  Acest musulman a văzut în vecinul său evreu o inimă bună – dar tot mică – și a dorit să găsească o cale sa-l convertească la Islam.
  Așadar, s-a dus la el și l-a întrebat:
  ”Nu simți că ai avea nevoie de Islam? De ce nu devii musulman?”
  Evreul i-a răspuns:
  ”Singurul lucru care mă împiedică să devin musulman este că îmi place să beau. Altfel, aș fi devenit musulman demult”
  Musulmanul a ticluit un plan:
  ”Nicio problemă, fă-te musulman și continuă să bei”, evident, nu vorbea serios, dar totuși i-a zis: ”fă-te musulman și continuă să bei”
  ”Bine”, a zis evreul. ”Declar că nu există alt dumnezeu în afară de Allah și Mohamed este Mesagerul Lui”
  (Shahada: Crezul musulman prin care, o dată rostit, se aderă la Islam; echivalentul botezului de la creștini, n.n.)
  Musulmanul i-a zis: ”De-acum înainte ești musulman. Dacă vei continua să bei alcool, îți vei primi pedeapsa pentru asta, iar dacă vei dori să renunți la Islam, te vom ucide.”

  Așa că omul a rămas musulman și nu a mai pus strop de băutură în gură. Acesta a fost un frumos șiretlic din partea unui bun musulman.”

  NOTĂ: pedeapsa pentru consumul de alcool este 80 de lovituri de bici

  Taqiya – învățătura islamică a minciunii

  După ce comunitatea musulmană crește numeric și câștigă teren, se poate și fără taqiyya. În UK un lider musulman admite că Islamul nu este o religie a păcii

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  7 COMENTARII

  1. Inca o povata din cultura si civilizatia islamica, adusa de Transsylvania Phoenix:

   Dreptcredinciosul Abdul il aude pe evreul Strul ca recita o poezie in care il ia la misto pe Profet. Abdul se duce la Profet si in intreaba: Mahomed, uite ce-am auzit din gura lui Strul, ciinele de evreu. Pot sa-l omor? Mahomed zice: cum sa nu, trimite-l pe necredincios in iad. Zice Abdul: Mahomed, ca sa-l omor trebuie sa-i spun o minciuna. Tu ai spus ca dreptcrediciosii nu mint. Imi dai dezlegare sa-l mint pe evreu? Da, zice Mahomed – poti sa-l minti ca sa il atragi in cursa. Zis si facut, Abdul se duce la casa lui Strul, bate la usa, raspunde nevasta. Saru’mina doamna, Strul este acasa? Un moment zice cateaua de evreica, ma duc sa-l chem. Apare Strul la usa, zice Abdul: am o afacere traznet, vrei sa deschidem o toneta cu sish-kebab si hummus? Facem fifty fifty. Da, zice Strul, ma bag. Abdul zice: pai hai afara sa discutam si sa-ti arat locul. Iese Strul din casa, nu apuca sa-nchida bine usa, Abdul scoate iataganul din teaca si-l infige in peptul lui Strul. Strul incepe sa se vaite, Abdul zice taci ciine necredincios si impinge iataganul in jos pina ce virful iese printre picioarele evreului (nu-i vina mea, asa este descrisa in Surat omuciderea evreului, putin cam violent dupa parerea mea pentru o carte sfinta). Abdul scoate iataganul din evreu, ii taie capul, se duce inapoi la Mohamed si-i spune asta-i capul dusmanului tau. Profetul (blindetea intruchipata) zice bravo Abdul, pentru fapta ta de Jihad, iti garantez un loc in Paradis.
   The End.

  2. Profetul a spus:

   “Daca iau un juramint si apoi gasesc ceva care imi foloseste (place) mai mult iar juramintul meu ma impiedica sa obtin acel lucru, atunci fac ce este mai bine pentru mine si ma dezleg de acel juramint” — Surat Bukhari:V7B67N427

   “Allah si Profetul sau au puterea sa dezlege cuvintul dat”–Qur’an 9:3

   “Hajjaj ii spuse Profetului: “am bani care ii pot lua de la negutatorii din Mecca, da-mi voie sa ma duc sa-i iau. Dupa ce Profetul i-a binecuvintat misiunea, Hajjaj il intreaba din nou pe Mohamed: “ca sa fac acest lucru, trebuie sa spun minciuni”. Profetul raspunse: “spune-le”– Surat Ishaq:519

   “Allah poate sa induca in eroare pe oricine, iar cei mintiti de Allah nu pot fi ajutati. Daca Allah nu vrea ca acestia sa stie adevarul nimeni nu-i poate indruma pentru ca Allah are de gind sa-i faca de rusine si apoi sa-i supuna torturii”–Qur’an 5:41

   “Va aduceti aminte cum necredinciosii au complotat impotriva Profetului? Au complotat si au spus minciuni, insa si Allah a complotat impotriva lor; Allah a cistigat deoarece el este un mincinos mai priceput”–Qur’an 8:30

   “Tatal tinarului ucis veni in fata lui Mahomed si spuse: i-ai luat viata copilului meu folosind minciuni, iar acest lucru ma intristeaza nespus”–Ishaq:383

  3. De pe situl thereligionofpeace.com am selectat doua exemple de minciuna-taqyyia pe care a aplicat-o chiar Mohamed, fondatorul islamului.

   “Though not called Taqiyya by name, Muhammad clearly used deception when he signed a 10-year treaty with the Meccans that allowed him access to their city while he secretly prepared his own forces for a takeover. The unsuspecting residents were conquered in easy fashion after he broke the treaty two years later, and some of the people in the city who had trusted him at his word were executed.”

   “Another example of lying is when Muhammad used deception to trick his personal enemies into letting down their guard and exposing themselves to slaughter by pretending to seek peace. This happened in the case of Ka’b bin al-Ashraf (as previously noted) and again later against Usayr ibn Zarim, a surviving leader of the Banu Nadir tribe, which had been evicted from their home in Medina by the Muslims.
   At the time, Usayr ibn Zarim was attempting to gather an armed force against the Muslims from among a tribe allied with the Quraish (against which Muhammad had already declared war). Muhammad’s “emissaries” went to ibn Zarim and persuaded him to leave his safe haven on the pretext of meeting with the prophet of Islam in Medina to discuss peace. Once vulnerable, the leader and his thirty companions were massacred by the Muslims with ease, belying the probability that they were mostly unarmed, having been given a guarantee of safe haven (Ibn Ishaq 981).

  4. Kitman – este un alt termen care este discutat in articolul Minciuna – (Taqyyia si kitman) de pe situl therelionofpeace.com.

   “Kitman – minciuna prin omisiune. Un exemplu ar fi cand apologetii musulmani citeaza numai un fragment din versetul 5:32 (atunci cand cineva ucide “va fi ca si cand ar ucide intreaga omenire”) in timp ce se neglijeaza sa se mentioneze restul versetului (precum si urmatorul verset) in care se mandateaza omorul in cazuri nedefinite de “coruptie” si de “distrugere.”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here