FUNDATIA IOAN BARBUS

Victor Ponta este apreciat de unii dintre cei mai străluciţi strategi de campanie americani

mitchPropaganda băsistă nu este în stare să vadă în Victor Ponta decît plagiatorul, autorul de lovituri de stat, incompetentul. Dar iată că străinii, ca de obicei, văd valoarea acolo unde noi nu reuşim. Mitch Stewart, strategul de campanie al lui Obama şi, mai nou, al lui Hillary Clinton, îl apreciază pe Victor Ponta. Pentru început pe Facebook.
Mitch Stewart este partener cu Jeremy Bird în firma de consultanţă 270 Strategies. Mitch Stewart a iniţiat şi a fost primul director al Organizing for America, a lucrat în campaniile lui Obama din 2008 şi 2012 (Battleground States Director) şi în campaniile de promovare pentru Affordable Care Act, Wall Street Reform şi abrogarea „Don’t Ask, Don’t Tell”. 270 Strategies se ocupă şi de strategia de organizare comunitară pentru Planned Parenthood, SEIU, Mayors Against Illegal Guns, etc. Anul acesta au demarat proiectul Ready for Hillary.
Campania pentru Hillary merge foarte bine, aşa că în timpul rămas liber se ocupă de organizarea restului lumii pentru intrarea ordonată în noua eră: 270///360 Training – An Immersive Training for the Next Generation of Global Leaders

În acest sens (şi nu în cel de fan pe Facebook al lui Victor Ponta), Mitch Stewart, cu ocazia unei vizite de explorare prin The Carpathian Garden, va fi prezent în această seară şi în studiourile Antenei 3, la emisiunea lui Gâdea. O singură curiozitate am avea – dacă ar putea dl Gâdea să strecoare o întrebare din partea telespectatorilor: oare cît costă un Like pe Facebook de la Mitch Stewart?
Citiţi şi https://turturica.ro/un-strateg-american-in-spatele-suspendarii-lui-traian-basescu/

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Liviu Crăciun

Liviu Crăciun

2 Comments

 1. mihai
  9 September 2014

  Domnule Liviu Craciun, sunt dezamagit de articolul scris. prea este pe fata. Si ca sa nu credeti ca vorbesc ‘vorbe” ,aveti mai jos cateva randuri aduse ( cu stiutele comenzi ???? )dintr-un articol din DW.
  ” Se petrece un lucru care pune societatea românească într-o lumină stingheritoare. Un consultant politic, dintre aceia care stau de regulă perfect ascunşi, fără ca cineva să le afle chipul vreodată, a apărut la televiziune, expunându-şi clar programul de atac şi stilul de luptă. E vorba de americanul Mitch Stewart, care lucrează, se pare, la campania electorală a premierului Victor Ponta. Simpla apariţie la televiziune (Antena 3) nu ar putea suscita niciun comentariu şi cu atât mai puţin o critică, dar este clar pentru cine înţelege contextul românesc că a fost un recurs la autoritate. Pentru Stewart, care mărturisea modest că este uimit de succesul său, acest fapt este ininteligibil. Dar cei care l-au îndemnat să apară la televiziune ştiu foarte bine că ”strategul care l-a făcut pe Obama preşedinte” are, într-o ţară ca România, un prestigiu simbolic enorm şi că nu atât priceperea sa contează, cât simpla sa apariţie.”

 2. Andy
  9 September 2014

  Spuneti-i laudatorului(latratorului) lui Ponta ce a realizat Ponta in cei 3 ani de guvernare. Poate o sa priceapa ca nu numai banii lui Ponta si ai psd-ului conteaza. Acest vantura lume sa nu ne mai dea lectii;vedem si singuri cat de brav e alesul romanilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi