FUNDATIA IOAN BARBUS

Viva la Revolucia bunului-simţ!

Nostalgia originilor functioneaza impecabil în cazului tânarului revolutionar, ajuns presedinte al PSD. Aflat „sold la sold”, într-o emisiune televizata, alaturi de Barack Obama de Dâmbovita, domnul Ponta a explicat fara sa clipeasca cum el si Crin Antonescu sunt precum Fidel Castro si Che Guevara.

Confuziile ideologice pe care le face Victor Ponta nu sunt de data recenta. Pe site-ul oficial al TSD a tronat ani de zile figura ”revolutionarului” cubanez, împuscat de „imperialistii” sud-americani ce se saturasera de miile de crime la care Che fusese autor direct sau moral. În perioada guvernului Nastase, pe când Ponta era oficial al statului român, micul Titulescu explica la un post TV (cred ca era B1), cum ar îmbraca camasa mortii (a se citit un tricou cu Guevara) si ar merge sa dea cu pietre alaturi de extremistii de extrema stânga, sau dreapta, dupa caz, la întâlnirile G8. Ponta a ratat sansa de a-i arunca o piatra în cap liderului american, premierului britanic sau presedintelui rus, însa, daca va ajunge presedinte, asa cum se viseaza, s-ar putea sa aiba ceva sanse de izbânda. Eu îi urez succes!

,, Suntem ca Fidel Castro si Che Guevara, dar dictatorul nu a fugit inca.


Victor Ponta despre sine si tovarasul Crin

Daca tâmpeniile debitate de micul Titulescu erau cunoscute, reactia liderului PNL, Crin Antonescu, a fost îngrozitoare. Pentru câteva clipe m-am simtit umilit ca am terminat aceeasi facultate – Istoria. Dar nu trebuie sa fii istoric pentru a sti ca Guevara si Castro au executat sute de mii de persoane. Trebuie sa obtii doctoratul în istorie (Antonescu a preferat totusi o cariera politica, dupa cum ne asigura doamna Zoe Petre) pentru a sti ca sute de mii de cubanezi si-au riscat viata, într-o barcuta, pentru a ajunge în Florida, aka iadul capitalist? Trebuie sa fii liderul PNL ca sa afli ca este ilegal în România sa faci propaganda nazismului si comunismului?

Liderii opozitiei din România se erijeaza în continuatorii morali ai unora dintre cei mai mari criminali ai secolului trecut. Asteptam cu interes scoaterea din mausoleu a tovarasilor Lenin, Stalin, Mao, Hitler, a caror imagine de criminali se datoreaza doar propagandei imperialiste. (GDR)

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

George Rîpă

George Rîpă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian