Din trecutul blogului

Am inaugurat o nouă rubrică. Sub Însemnări apare acum şi Din Trecut. În acel spaţiu (re)apar articole mai vechi, peste care s-a cam aşternut praful, dar care, sperăm noi, nu şi-au pierdut actualitatea. Poate uneori mai obosim sau pur şi simplu nu găsim timp pentru a scrie zilnic ceva nou. Alteori poate găsim ceva care se potriveşte bine cu un eveniment la zi. În orice caz, e un test de validare al articolelor mai vechi şi o invitaţie de a scormoni în trecutul nostru. Sîntem aici într-o cursă lungă şi a sosit timpul să privim şi spre ce lăsăm în urmă. Cred că se leagă bine de prezent şi de ce ne aşteaptă în viitor.

5 gânduri despre “Din trecutul blogului

  1. Am intirziat cam mult, asa e. Incerc sa rezolv asta la weekend. Trebuie sa gasesc o modalitate de a pune toate raspunsurile intr-un pdf sau un fisier descarcabil…. sint vreo 30 de raspunsuri si e prea mult pentru a le introduce intr-o postare.

  2. Inca o adaugare. Deasupra rubricii „Din Trecut” exista de acum inainte si un fel de „imaginea zilei”. Nu va fi schimbata chiar zilnic… click peste pentru o afisare marita. Aveti sugestii de imagini pentru aceasta caseta? Primim si afisam.

  3. Emil, extraordinar de amuzantă poza afişată astăzi!

    Aş vrea să o aud pe domnişoară cântând cu acelaşi ton afectat cu care cânta Marilyn Monroe „happy birthday mister ayatollah, ha-ppy birth-day tooo y-o-u!”

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.