Pe măsură ce discuțiile despre icoane în școli, despre predarea religiei în școli și despre bugetul BOR (umflat artificial de 10 ori de ONG-uri marxiste) sînt tot mai aprinse, un inlocuitor își face deja încălzirea. Aceiași oameni peste măsură de indignați de educația religioasă și care militează împotriva “propagandei creștine” în școli, sînt entuziaști susținători ai promovării homosexualității. În aceleași școli.

Despre ideologia care ghidează acest de gîndire aparent lipsit de sens, citiți Lupta pentru hegemonie culturală. Sectele extremei stângi și BOR .

Citiți și Virgil Nițulescu și Proiectul cultural “Homosexualii – viitoarea talpă a țării”.


TVR: Gay Pride într-o şcoală publică din România. Părinţii au cerut ajutorul TVR

Colegiul Naţional “George Coşbuc” din Bucureşti este singurul din România care a încheiat un parteneriat cu Fundaţia Accept. Iniţiativa a fost a unei profesoare, susţin reprezentaţii ONG-ului care apără drepturile homosexualilor.

Elevii unui liceu din Capitală au mărşăluit pe holurile şcolii cu steagul gay, îndemnaţi chiar de o profesoară. Ea a încercat să-i convingă să meargă şi la parada anuală a homosexualilor.
Colegiul Naţional “George Coşbuc” a încheiat un parteneriat cu Fundaţia Accept pentru a desfăşura “Luna minorităţilor sexuale” în şcoală. Un seminar pe această temă a avut loc şi joi dimineaţa, fără ştirea Ministerului Educaţiei. La curs au luat parte elevii de gimnaziu, lucru ce i-a nemulţumit pe unii părinţi.

Părinţii nemulţumiţi nu şi-au mai lăsat copiii să participe la aceste ore, iar joi au cerut ajutorul TVR.

Colegiul Naţional “George Coşbuc” din Bucureşti este singurul din România care a încheiat un parteneriat cu Fundaţia Accept. Iniţiativa a fost a profesoarei, susţin reprezentaţii ONG-ului care apără drepturile homosexualilor.

Nici Ministerul Educaţiei, nici Inspectoratul Şcolar nu vor să facă declaraţii până la finalizarea anchetei.

Mai multe organizaţii neguvernamentale şi un judecător de tribunal au protestat public faţă de aceaste iniţiative. Printr-o scrisoare deschisă adresată autorităţilor şcolare, guvernului şi parlamentului, au cer să fie interzise imediat.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

3 COMENTARII

  1. Multumesc pentru postare! Nu mai comentez nimic. A venit vremea sa actionam mai mult si sa vorbim mai putin; altfel ne ducem dracu’!

  2. ONG-urile care ataca BOR sunt marxiste?! De unde mai scoateti si prostia asta?! Mai bine uitati-va ce ONG-uri apara Mafia BOR: toate sunt organizatii legionare! Rusine sa va fie, sustineti o dreapta democratica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here