FUNDATIA IOAN BARBUS

Îmbrățișați „progresul”, ortodocșilor! Despre progresism și homosexualitate în islam

foto copertă: Băieți dansând, ilustrație din Imperiul Otomanlinie

În România, comentatorii, atât cei de stânga, dar și mulți dintre cei de dreapta, spun că pentru a depăși mentalitatea de „Ev Mediu-timpuriu” caracteristică românului mediu, „retrograd”, „ultraortodox” și „habotnic”, trebuie să acceptam căsătoria între homosexuali, poate chiar să ieșim cu familia și să dansăm la paradele gay. Dacă definirea homosexualității drept „normalitate” devine doar acum obligatorie pentru progresul european, este o realitate multiseculară în Afganistan.

„Murim de grija familiei agresate zilnic de decadența modernității. Într-o țară habotnică, ultraconservatoare, cu mentalități mult ramase în urmă, tâmpenii de genul ăsta țin[…] Progresul este treaba elitei, nu a maselor, şi de regulă se naște greu. Progresul, evoluţia unei societăţi, ideile noi se cer impuse deseori împotriva curentului general.” (sursa)

„Înlocuiți Jos Băsescu! cu Jos Dumnezeu!” | „De ce Biserica și armata sunt pe primele locuri?! Asta este prostia românească!” | “Anomalia, pentru ca este o anomalie, încredere, armata, Biserica, e România! Original. […] E o tâmpenie.” ( sursa)


Despre homosexualitate, pedofilie și progresism rupt de realitate

În aceste zile”casatoria gay” a redevenit un subiect fierbinte. Se vorbește despre o dihotomie ireductibilă între “progresiști” și “retrograzi”. Taberele adverse sunt, pe de o parte, cei ca Remus Cernea (introdus în politică de Victor Ponta și PSD) și comentariatul “progresist”, care încearcă să educe majoritatea covârșitoare a românilor “retrograzii”. Dar dacă aplicăm criteriile “progresiștilor”, țări ca Afganistan, Irak, Arabia Saudită etc, unde homosexualitatea este mai degrabă normă decât excepție, devin, deodată, cu mult mai “progresiste” și avansate decât retrogradul Amsterdam și habotnicii olandezi.

Explicațiile sunt multe, dar acum mă voi margini doar la prezentarea a două modele:
— Orientul Mijlociu, cu a sa „viață gay” foarte intensă, unde minoritatea homosexuală e uneori majoritară;
— Amsterdam, așa numita „capitală gay a lumii”, unde homosexualii sunt din ce în ce mai persecutați;

Miniatură din Persia, secolul 19, perioada Qajar. sursa

Există mari orașe în Orientul Mijlociu unde viitorul „progresist” visat în Europa este deja o realitate. În Orientul Mijlociu, numeroși băieți tineri sunt violați de bărbați pofticioși, înainte să ajungă la pubertate. Acolo, cutuma zice că e un motiv de mândrie ca, bărbat fiind, să te însoțești cu un băiețel pre-puber, căruia nu i-a mijit încă mustața și pe care să îl folosești pentru plăceri sexuale. Un procent considerabil dintre acești bărbați practică sau au practicat homosexualitatea (și/sau pedofilia) la un moment dat. Pentru Bagdadul din perioada otomană se vehiculează faptul că 40% dintre bărbați practicau homosexualitatea. Aceeași cutumă spune că homosexualitatea este o rușine doar în cazul partenerului „pasiv”.

homosexualitate turcia otoman islam
Gay Liberation în Turcia, 1773. Manuscris ilustrat de Shaykh Muhammad Ibn Mustafa Al-Misri (detalii: Telegraph.co.uk)
Ilustrație din cartea Sawaqub al-Manaquib, publicată în secolul 19 în Imperiul Otoman. sursa
Ilustrație din cartea Sawaqub al-Manaquib, secolul 19

În școlile otomane de ieniceri din Irak, băietii erau frecvent abuzați sexual de profesori și întrețineau relații homosexuale între ei.

În aceleasi orașe din Orientul Mijlociu, operațiile de „reparație” a orificiului anal la băieti sunt ceva firesc, înaintea căsătoriei, până în ziua de azi.

[mai multe detalii, într-un un articol publicat în 2002 de London Times: aici; despre homosexualitate în Irak și Arabia Saudită puteți citi și asta ]

Omenirea e fascinantă! Obiceiul tribal al unora este calea spre “progres” a altora și pentru că am rămas în urmă, există oameni care se cred îndreptățite să impună acest progres cu forța și în Romania. [ Cum se întamplă deja în Franța: aici. ] În cultura tribală din Afganistan, homosexualitatea și pedofilia fac de mult parte din „normalitate”, iar stânga progresistă face demersuri pentru a recupera terenul.

[ Andrei Pleșu a publicat astăzi un articol despre promovarea pedofiliei de stânga europeană: aici ]

Despre homosexualitatea din ziua de azi din lumea islamică puteți urmări documentarul PBS, The Dancing Boys of Afghanistan:

Ce scapă progresiștilor români e că, în societățile postmoderne, care ne sunt oferite drept exemplu de urmat, viața homosexualilor a devenit mai riscantă decât în primitiva și habotnica Românie:

In 2009 there were 371 reports of gay-related incidents in Amsterdam. 82 of those cases involved physical violence. A year earlier there were 300 incidents, of which 54 included physical violence.

The COC, the oldest LGBT organization in the world, says it has noticed an increase in phone calls from people who have recently been verbally abused, intimidated, or psychologically abused. Many of these call come from the city’s Western boroughs — districts with a high concentration of Moroccan youths.”

[ aici: https://www.dutchamsterdam.nl/902-gay-man-violently-attacked-in-amsterdam ]

Cum se explică cele două realități contradictorii? Simplu. Este vorba de ideologia care întunecă mințile „elitei” și elitiștilor, și anume, “progresismul”. Atât imigrația islamică masivă, cât și pedofilia și căsătoria homosexuală sunt susținute de aceiași oameni rupți de realitate ce ne promit “progresul”, dar oferă opusul. Fără excepție.

„Noi, Verzii, trebuie să luptăm pentru ca un număr maxim de străini să se instaleze în Germania. Când vor fi în Germania, trebuie să luptăm pentru ca ei să obţină dreptul de vot. Când acest obiectiv va fi atins, vom avea un număr suficient de alegători pentru a schimba această ţară.” (Daniel Cohn Bendit)

Pozițiile progresiste sunt contradictorii doar în ochii celor care nu s-au eliberat încă constrângerile realității și rațiunii, cei rămași captivi “vechii” și “retrogadei” normalități, „mentalității mult rămase în urmă” dominate de bun-simț.

În logica “mentalității revoluționare” (Olavo de Carvalho), caracteristică lui Daniel Cohn Bendit, Remus Cernea dar și lui Dan Tapalagă, susținerea căsătoriei homosexualilor, a paradelor „gay pride” în școli, și în același timp, a imigrației masive din țări islamice (urmate de revoltele musulmanilor din Franța, Suedia etc și agresarea homosexualilor în Amsterdam), creează în societate conflictele care vor aduce haosul necesar “progresului”/revoluției, haosul din care se va naște O Lume Mai Bună.

“Femeile sunt pentru copii, băieții sunt pentru plăcare”

Într-un studiu al armatei americane despre populația paștun, un grup etnic numeros din sudul și estul Afganistanului, se spune  că “bărbații afgani au probleme cu identitatea sexuală”, “bărbații fac în mod frecvent sex cu alți bărbați, admiră fizic alți bărbați, au relații sexuale cu băieți și evită femeile social și sexual”. Raportul relatează un caz în care medicii militari americani au fost nevoiți să explice unui localnic ce trebuie să  facă pentru ca soția lui să rămână însărcinată, la care afganul “a reacținat dezgustat și a întrebat ‘Cum poate simți cineva dorința de a fi cu o femeie, pe care Allah a facut-o necurată, când poate fi cu un bărbat, care e curat?” Bărbații cu statul social ridicat se însoțesc de băieți tineri, pentru sex, conform studiului. Una dintre zicalele cele mai populare în Afganistan este “Femeile sunt pentru copii, băieții sunt pentru plăcare”.

“A Situational Analysis of Commercial Sexual Exploitation of Children in Transport Industry of Pakistan” e un raport publicat în 2010 de un ONG din Pakistan numit “Sahil”. Acesta a ajuns la concluzia că 95% dintre șoferii de camion din Pakistan fac sex cu băieți foarte tineri în timpul pauzelor de pe traseu.

Un reportaj CNN prezintă povestea a doi bărbați care în tinerețe se prostituau, fiind folosiți pentru dansuri și sex la petreceri la care participau doar bărbați.

update2

Secvență de la petrecere (gay?) din Arabia Saudita. Probabil o nuntă, iar la nunți femeile sunt trimise într-o cameră separată pentru ca handrălăii să se poată simți bine:

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

18 comentarii

 1. emil borcean
  10 iunie 2013

  Supliment: Taliban machiat

 2. Bogdan Calehari
  10 iunie 2013

  Romania este, dupa progresistul Dan Tapalaga, o tara habotnica si ultraconservatoare; la fel era si Rusia pentru Lenin si ai sai fanatici adepti. Asa ca poporului rus i-a fost impus prin teroare “progresul”; la vremea respectiva progresul se numea marxism. Ce a facut marxismul in Rusia, sunt sigur ca Dan Tapalaga a aflat. Ce nu stie Tapalaga, o victima a”inertiei spirituale”, a “dorintei de ignoranta” cum a numit Jean Francois Revel dezinteresul manifestat de oameni in fata cunosterii, mai ales inopinante, este ca vorbeste de parca i-ar fi avut ca educatori si profesori pe, dau doar doua nume, Gramsci si Marcuse. De astia nu sunt sigur ca a auzit, dar wikipedia ii sta la indemana. Spun asta pentru ca, din cate se vede,Tapalaga are un computer bun, dar o biblioteca subtire.
  La fel de habotnica si conservatoare ca nenorocita de tara in care a avut nefericirea sa se nasca si sa traiasca, este, surprinzator, si Franta, tara in care milioane de oameni au iesit sa protesteze tocmai contra unor chestii la care te-ai astepta sa protesteze doar “pupatorii de moaste” romani, sau rusi, sau polonezi, sau bulgari etc.
  Ce ar zice Dan Tapalaga daca ar afla ca in “habotnica si ortodoxa” Brazilie, 100000 de oameni au iesit in strada zilele trecute, sa protesteze contra “progresului” lui Marcuse, Gramsci, Tapalaga si cernea? Sau daca ar afla despre cei 40000 din Irlanda, care se opun “progresului” la fel ca pupatorii de moste din Husi, Vaslui si Roman?
  Si exemplele ar putea continua dar sa nu-l deranjam pe Dan Tapalaga din autismul elitist in care se simte atat de bine.

 3. Costin Andrieş
  10 iunie 2013

  primele reactii de “substanta” :

  …Homosexualitatea e boală în aceeaşi măsură în care şi heterosexualitatea este. Înainte să aruncaţi cu ură în oameni poate n-ar strica să vă informaţi şi din alte surse, mai puţin poluate cu erori logice precum postarea de faţă.

  Vi se rupe tuturor inima de copiii ăia care au de suferit din urma faptului că sunt înfiaţi de cupluri homosexuale sau „siliţi” să-mpartă un loc sub soare cu acestea, ignorând complet faptul că orice publicaţie psihiatrică respectabilă spune clar că nu există niciun impact negativ asupra copiilor crescuţi într-un atare mediu. Vă rog, lăsaţi apelul la sentiment deoparte. Singurele persoane de care vă pasă sunteţi voi înşivă, nu copii. Vă simţiţi nesiguri atunci când vi se atacă prejudecăţile şi aşa-zisul „drept” de-a urî fără a fi criticaţi.

  Răspândiţi ura, ignoranţa, raţionamentul strâmb şi dezinformaţi fără ruşine. Îmi faceţi scârbă.

  Haideti sa lasam cuvintele goale si scarba deoparte, si sa consultam niste cifre:

  Două grafice extrase dintr-o cercetare socilogică efectuată în 2012 în SUA, cu focusul pe analiza comportamentului social şi economic al copiilor proveniţi din mai multe tipuri de căsătorii. După cum puteţi constata şi pe link-ul de mai jos, familiile UNISEX nu prea sunt benefice societăţii!
  Rată mică de angajare, dar rate mari la acesarea de fonduri sociale. In schimb pregătirea lor pentru a deveni părinţi fie şi prin oferirea unui mediu stabil este sub aşteptări
  http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0049089X12000610
  via Noua Republică Timiş

  Cat tot e vanzoleala mare cu constitutia si drepturile unora si altora.

  O statistica interesanta publicata anul trecut in SUA. Studiul (http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0049089X12000610#) este facut cu privire la tineri adulti crescuti in diferite forme de aranjamente familiale.

  Aproape 70% dintre cuplurile lesbiene (una dintre femei fiind mama biologica a copilului/copiilor) primesc ajutor de la stat in timp ce acest lucru nu se intampla cu nici macar jumatate dintre familiile monoparentale.

  Un cuplu gay (unul dintre barbati este tatal biologic al copilului/copiilor) are sanse mai mari sa primeasca ajutor social decat o familie cu un singur tata sau o singura mama!

  Doar 12% dintre familiile (barbat si femeie) care adopta copii primesc ajutor de stat, un procentaj mai mic chiar decat cel al familiilor biologice!

 4. Costin Andrieş
  10 iunie 2013

  http://www.youtube.com/watch?v=YUUUJgywJg4 — despre “infertilitate” in Afghanistan. Barbatii se duc cu nevestele la doctor pentru ca nu raman insarcinate. nu ramaneau insarcinate pentru ca faceau sex anal, pentru ca barbatii fusesera violati de mici si nu stiau cum se face cu femeile.

  mai multe detalii despre homoseualitate in islam http://www.youtube.com/watch?v=jKXKol263WE&list=SPF15DA1A387C83A11&index=8 se pare ca soldatii americani din orice tara islamica, fie ca e din africa, orientul mijlociu, etc, cand pun in inchisoare teroristii sau suspectii, cea mai mare problema pe care o au e sa ii impedice pe detinuti sa nu faca sex unul cu altul. multi, daca nu toti, teroristi importanti frecventau saptamanal orgii homosexuale. Ann Barnhardt spune ca Al-Zarkawi, cel mai cautat terorist multa vreme, a fost prins la o astfel de orgie homosexuala.
  si despre pedofilie in islam http://www.youtube.com/watch?v=qDo8khXqUh8

  patdollard.com

 5. elaB
  10 iunie 2013

  ” număr maxim de străini să se instaleze în…”. Nebunia celui care crede ca daca se ascunde in multime nu mai este vazut de Dumnezeu (chiar daca nu crede) sau acolo unde sunt mai multi pacatosi el este in siguranta si nimeni nu-i poate condamna faptele. Raul actioneaza din plin: minciuna, manipularea, victimizarea (nu spunea diavolul in Biblie “ce ai Doamne cu mine, nu ma alunga!”), totul este posibil, fara limite, etc. Asistam la cea mai marsava manipulare dar de data asta este mai grav pt ca insasi Statele impun degradarea. Chiar daca americanii au scos din DSM-IV tulburarea homosexualitate, in practica clinica, se lucreaza la fel ca inainte. Cei care vin in terapie si au probleme de identitate de gen, trebuie sa faca acelasi pas important: asumarea identitatii, decizia personala si responsabilitatea. Miniciuna pe care ei o vehiculeaza: asa ne-am nascut, nu am ales noi, nu tine. Nu exista studiu care sa confirme asta. Nu vor manipula studiile stiintifice facute in decenii care vorbesc de multicauzalitate si multifinalitate (o parte devin gay, o parte si pedofili iar o parte reusesc, daca au avut o familie solida in spate, valori si modele, sa depaseasca si sa aiba o viata implinita). Nu exista determinism. Invocarea lui se face pt a evita decizia personala si responsabilitatea alegerii. Multi care vin in terapie sunt victime de abuz. Trec ani pana integreaza experienta, pana plang si ultima lacrima pe care atunci, candva, nu au putut s-o verse dar ajungand la momentul prezent urmeaza reflectia: acum ce decizi pt tine? ce identitate iti asumi? ce raspunderi ai fata de tine si fata de altii? In trecut a decis X sau Y dar acum decizi tu. Orice interventie terapeutica are in centrul ei DECIZIA personala (indiferent de tulburare) mai putin cele in care este vorba de o grava deteriorare mentala. Iar de decizie si responsabilitate dracul fuge mancand pamantul.

 6. aaCostin Andrieş
  10 iunie 2013

  un studiu de anul trecut, bazat pe studierea gemenilor identici, a ajuns la cz ca homosexualitatea nu e genetica, ci comportament invatat sau aparut ca urmare a abuzurilor, cum vedeti si in documentarul despre homosoexualitatea si pedofilia afgana http://www.turtlebayandbeyond.org/2012/homosexuality/nordic-countries-defund-gender-ideology/

  Identical twin studies prove homosexuality is not genetic
  “Neutral academic surveys show there is substantial change. About half of the homosexual/bisexual population (in a non-therapeutic environment) moves towards heterosexuality over a lifetime. About 3% of the present heterosexual population once firmly believed themselves to be homosexual or bisexual.”

  Still, many misconceptions persist in the popular culture. Namely, that homosexuality is genetic – so hard-wired into one’s identity that it can’t be changed. “The academics who work in the field are not happy with the portrayals by the media on the subject,” Dr. Whitehead notes. “But they prefer to stick with their academic research and not get involved in the activist side.”

  http://www.hollanddavis.com/?p=3647

  si

  Andreea Popescu: Bogdan T, studiul foloseste pentru a demasca minciunile, manipularile si reaua credinta a minusculului, dar puternic-sustinutului lobby gay. Iata cum sunt facute si la ce folosesc studiile, chiar si CEDO si-a bazat o hotarare recenta pe ele (pe cele pe care a vrut sa le ia in considerare caci pe cel al lui Regnerus l-a ignorat: http://www.turtlebayandbeyond.org/2013/european-court-of-human-rights/lgbt-rights-claims-and-bogus-science-yet-another-example/

  Apoi mai este acest producator norvegian de documentare, care intr-un documentar in 7 episoade (aveti linkuri aici ) demonstreaza ca “Gender Theory” , studii finantate cu 56 de milioane de europ in Norvegia, erau de fapt o farsa, “cercetari” motivate ideologic, nu stiinta. Acel gen de studii care spun ca o femeie este femeie pentru ca asa este invatata in societatea patriarhala crestina/occidentala, cuplul normal barbat-femeie este un construct social, iar homosexualitatea este comportament normal/nascut.

  ca urmare a documentarului, finantarea “studiilor” a fost oprita.

  A devastating blow for “Gender Theory”: the Nordic Council of Ministers (a regional inter-governmental co-operation consisting of Norway, Sweden, Finland, Denmark, and Iceland) has decided to close down the NIKK Nordic Gender Institute. The NIKK had been the flagship of “Gender Theory”, providing the “scientific” basis for social and educational policies that, from the 1970s onward, had transformed the Nordic countries to become the most “gender sensitive” societies in the world.
  The decision was made after the Norwegian State Television had broadcasted a television documentary in which the hopelessly unscientific character of the NIKK and its research was exposed.

  56 million Euro of taxpayers’ money some ideology-driven “research” that had no scientific credentials at all.
  As it turned out, a few innocent questions, asked by a comedian, were sufficient to bring down the pompous edifice of “Gender Theory”. It is hoped that the lesson will be heard in other countries, or in the EU and the UN, where this ideology still holds sway in the corridors of power…

  pentru mai multe detalii si link la documentar , vizitati http://www.turtlebayandbeyond.org/2012/homosexuality/nordic-countries-defund-gender-ideology/

 7. elaB
  10 iunie 2013

  corect Costin! Astea sunt studii argumentate si noi, care lucram in domeniu, stim. Adevaratele scoli de psihologie si psihoterapie merg pe studii corecte iar eu asta am invatat si asta vad in practica clinica. Ori, de data asta avem mai mult decat interpretarea unei tulburari iar oamenii de stiinta care au constiinta, valori si etica in sange nu vor afirma niciodata altceva decat adevarul. ????

 8. Bogdan
  10 iunie 2013

  Cred ca cel mai adevarat site romanesc despre problema homosexualitatii e http://www.homosexualitate.ro. Ideea de baza e aceea ca homosexualitatea nu e innascuta si ca se poate corecta.

 9. vall
  10 iunie 2013

  Homosexualitatea e o anomalie….iar homosexualii sunt anormali….chiar daca printre ei au fost oameni de cultura…comandanti militari de geniu…Vorbim de drepturile minoritatilor sexuale ca si cum am vorbi despre drepturile minoritatilor nationale…In mod sigur …nu e acelasi lucru…Daca asta am gasit noi sa adoptam de la Occidentul evoluat…putem sa ne autofelicitam….Avem destule lucruri valoroase sa preluam…Homosexualitatea …nociva moralmente…Ca si celelalte ..deviatii de natura sexuala…care din mostruozitati …vor sa fie prezentate drept normale…

 10. iulian46
  10 iunie 2013

  Va salut pe toti,
  Pe mine nu ma deranjeaza care sta cu talpile in sus si cine transpira,treaba lor,dar daca vor copii sa-si iubeasca partenerul pina o iesi ceva,natural.
  Daca nu reusesc sa mearga la medic,la babe sa le descinte,nu stiu,dar sa nu ne spuna noua ca nu sintem normali ca nu putem accepta relatia lor.
  Si apoi daca au dreptate ?Dar eu ma simt folosit ,noi anormalii sa procreem ca sa aiba si ei saracii bucurii in familia lor normala.
  Iar ei salveaza casnicia pentru ca daca unul incepe sa dea semne de neputinta celalalt este acolo pregatit sa-i satisfaca poftele ,astia chiar sint destepti.
  Toate cele bune Iulian

 11. bogdan77
  10 iunie 2013

  Link-ul către documentarul “Spălat pe creier” de care zicea Costin nu mai e valabil – pun mai jos link-urile directe de Vimeo:

  Part 1 – ”The Gender Equality Paradox”

  Part 2 – ”The Parental Effect”

  Part 3 – ”Gay/straight”

  Part 4 – ”Violence”

  Part 5 – ”Sex”

  Part 6 – ”Race” (parola: hjernevask)

  Part 7 – ”Nature or Nurture”

  Documentarul e subtitrat în engleză.

 12. Costin Andrieş
  10 iunie 2013

  mersi, bodgan!

 13. John Galt
  10 iunie 2013

  Eu nu inteleg de ce Remus Cernea, Mungiu Pipidi si alti metrosexuali care imping agenda homosexuala si casatoria in trei, paisprezece sau douazeci nu au curajul de a iesi din debara si a demonstra ca SE POATE, sa fie niste exemple pentru toti.

  Sa fie un exemplu pentru intreaga comunitate, sa arate ca sunt eliberati de aceste atasamente retrograde, conservatoare, fata de familie, identitate de gen, nevasta, sot, sau ce mai au ei. Sa ne arate LIBERTATEA, sa fie un far calauzitor, ca noi habar nu avem.

  Prin urmare le dedic piesa Practice What You Preach, de Barry White – album The Icon Is Love. Asa ar fi normal.

  https://www.youtube.com/watch?v=br-Dy3puDoc

 14. Student
  10 iunie 2013

  Musulmanii cu ipocrizia lor imputita. Uite cine o faceau pe marii sfinti ai lui Allah , moralisti si aparatori ai curateniei trupesti. Parca asa se cred ei curati si imaculati in fata lui allah iar pe noi crestinii ne considera mari pacatosi de unde vin toate relele inclusive homosexualitatea.
  O fac pe marii sfinti in fata lumii si in intimitatea lor se masturbeaza la greu , poftesc si devin agresivi daca nu obtin ce vor (ma refer la femei). Adevarati obsedati sexual, daca-i observe cum le curg balele prin tarile europene. Inclusiv in Romania daca ne uitam cam ce fel de locatii frecventeaza arabitoii : localuri si baruri deocheate, case de prostituate de lux etc. Despre homosexualitatea musulmanilor auzisem ceva mai demult de la o tipa (curva venita din Turcia) din cartierul nostru. Spunea ca a vazut si a cunoscut multi gay musulmani prin Istanbul , dar sa nu cumva sa le spui musulmanilor ca au si ei homosexualii lor ca imediat sar la bataie.
  Si cu ”refugiatii” pe care-I primeste tanti Merkel cu bratele deschise impreuna cu toti progresistii europeni….hai ca incepe sa se faca lumina si sa intelegem care le este scopul. Sau unul din multele scopuri. Poponarii musulmani se vor pupa la un moment dat cu poponarii europeni si vor porni la lupta impotriva retrograzilor si habotnicilor crestini sau traditionalisti, pentru a schimba fata Europei .

 15. Student
  10 iunie 2013

  Am invatat ca in antichitate, omenirea pagana zacea in intuneric si practica sodomia la scara larga . Aparitia crestinismului a schimbat lucrurile si a facut societatea sa EVOLUEZE cu adevarat spre bine.
  Acum progresistii si comunistoizii ne spun ca societatile crestine sunt habotnice, retrograde iar noi trebuie sa evoluam. Ca sa evoluam , trebuie sa ne reintoarcem cu multe secole in urma si sa redevenim pagani. Adica sa involuam. Asa vad ei evolutia. Sarmani psihopati .

 16. Costin Andrieş
  10 iunie 2013

  “The West in its era under Christianity has not known the phenomenon we call the homosexual movement until the 20th century. During the Christian era, whenever homosexuality was discussed, it was almost always considered an abberation imported from the Muslim orient which there it was always considered not just an acceptable practice but a norm and is why homosexuals tend to be more sympathetic towards Islam over Christianity.

  Muslim Saudi writer Dr. Zuhair Mohammed Jamil Kutby: “Plentiful were these [deviations] written in our history books, novels and stories. For example, The Abbasid Caliph Harun al-Rashid spent his nights with a boy named Al-Majin and the immoral poet Abu Nawas…Here are the verses that indicate sexual decadence and corruption in which Abu Nawas says ‘Adela blames my choice,
 a boy smooth as an Oryx …
leave me alone, I said,
 do not blame me, 
I am committed to what you hate 
and until death do us part
. Did not the book of Allah instruct?
 To prefer boys over girls…’”

  And if one thinks what future lays for the West with its promotion of homosexuality in the military, they need to look no further than the Muslim history to see the results. Throughout Muslim history, Muslim sultans were very fond of handsome young slaves whom they kept close to their persons as pages, service-boys, bodyguards, special troops and as gay companions. Infatuation for such slaves was a bane of the life of Muslim royalty and nobility in particular, although they considered it to be a fashion. In fact, the whole of the Muslim armies and system was a gay tryst.

  Almost all of the Muslim caliphates beginning with the Rashidun, Umayyad, Abbasid, Córdoba Spain, Fatimid all the way down to the Ottomans, from the highest leaders to the lowest of low they indulged in ghilman (boy love).”

  Walid Shoebat http://shoebat.com/2014/12/05/islam-religion-homosexuality-pedophilia/

 17. Costin Andries
  10 iunie 2013

  8 ani mai tarziu, Tapalaga revine cu aceleasi prostii, rostite pe un ton la fel de agresiv, la care adauga incoerente noi.

  Pe de o parte spune ca “Este dreptul oricui să creadă în ce valori crede că i se potrivesc mai bine, conservatoare sau liberale”, pe de alta parte, reactia la dileli radicale ca raportul Matic, in care se vorbeste despre “barbati care pot naste” (nu conservatorii au pus in raport acel pasaj pe care il declara Tapalaga fake news ultraconservator, or smth – ci autorii raportului), reactia este problema, nu raportul in sine si cei care l-au votat. Dar astea sunt subtilitati care mereu i-au scapat lui Tapalaga si azi, 8 ani mai tarziu.

  exxemplu: ”Președintele PNL s-a cățărat pe valul conservator tot mai agresiv, extrem de prezent nu doar în partidul său ci și pe rețelele de socializare și în comentariile la articolele despre comunitatea LGBT.
  Este dreptul oricui să creadă în ce valori crede că i se potrivesc mai bine, conservatoare sau liberale, tradiționaliste sau progresiste. Nu există un adevăr absolut, suntem foarte diferiți și ar trebui să ne respectăm convingerile, însă religia, orientarea sexuală, viața intimă nu ar trebui amestecate niciodată cu politica.
  Religia amestecată cu politica duce inevitabil la războaie, la propriu sau ideologice. Din acest tip de încleștare au curs râuri de sânge de-a lungul istoriei.”

  de asemenea, Tapalaga rostogoleste un ditamai fake news-ul despre “zonele libere de LGBT” din Polonia, care ar fi fost declarate de conservatori, cand de fapt este vorba de o farsa a unui activist LGBT polonez, Bart Staszewski, a facut tablite galbene pe care scrie “lgbtfree zone”, pe care le-a pus la intrarea in cateva localitati ale caror consilii adumasera “carta familiei”, si s-a fotografiat cu ele, dupa care s-a raspandit in reteaua sexomarxista de pe tot globul ca “in Polonia sunt localitati care nu permit accesul lgbt-ilor”, “segregare”, “excluziune”, “intolerantza”, “fașcisti”, hau, hau, groh, groh, guitz, guitz!”

  https://www.g4media.ro/o-noua-fata-a-razboiului-hibrid-cum-se-umfla-artificial-miscarea-conservatoare-anti-lgbt-in-romania.html?fbclid=IwAR2dZcvWy_DwuOgOIjdr1yITEfjxg7zzrgh6ba4ip1iRy40Hi0-J-ysYLrg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian