Dezbaterea “Înapoi la argument” are loc în ultima joi a ficărei luni, la Librăria Humanitas de la Parcul Cișmigiu, de la ora 19:00.

Horia-Roman Patapievici a reluat în Librăria Humanitas de la Cişmigiu cunoscutele dialoguri “Înapoi la argument”, care au avut o longevitate de 10 ani pe TVR Cultural.

Ediția a doua a dialogurilor “Înapoi la argument cu Horia-Roman Patapievici” l-a avut invitat pe Gabriel Liiceanu, pentru o discuție “Despre naivitățile noastre “.


Partea 1

Partea 2

Partea 3

Partea 4

Detalii despre discuție puteți citi aici.

Puteți urmări aici prima ediție „Înapoi la argument” cu Horia-Roman Patapievici: „Despre Parabolele lui Iisus”. Invitat: Andrei Pleşu

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email
Cititi si

3 COMENTARII

  1. In 90 am castigat libertatea cuvantului (scris) – comunistii aveau televiziunea. Adica tot o forma de cenzura. Cam la asta s-a rezumat tot.

    “Sa intram pe terenul actiunii politice” – da? Pai atunci haideti pe internet, un post TV poate fi facut foarte usor, e aproape gratuit.

  2. Minunat! Ma intrebam dece sa platim noi pentru prostia altora si sa fim privati de o emisiune care ne facea sa ne simtim tineri si la noi acasa. Inteleg mai mult sau mai putin de 40% din discutiile pe care domnul Patapievici le are cu invitatii sai. Am impresia ca sunt la scoala pe care mi-ar fi placut sa o fac, la facultatea pe care mi-ar fi placut s-o fac. Emisiunile domnului Patapievici ma fac fericita. Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here