FUNDATIA IOAN BARBUS

Marian Munteanu, photoshopat din istorie

Pentru că a început campania electorală, Marian Munteanu s-a photoshopat afară din cercul de securiști și sonați de la “Grupul pentru România (GpR)”, ca Nicolai Ejov din pozele cu Stalin.

stalin

Prima imagine e de la o întâlnire a “GpR”, alături de care dl candidat PNL “din partea societății civile” avea de gând să organizeze o “insurecție” pentru liniștea dumneavoastră, împotriva corporațiilor, trădătorilor și a altor “nenorociți” (cum îi numește Rareș Bogdan).

Imaginea a fost publicată pe site-ul dogaro-traco-securist certitudinea.ro, spre ilustrarea articolului “COMUNICAT. Grupul pentru România (GpR) despre identitatea traco-geto-dacică”. A doua imagine, vizibilă acum pe certitudinea.ro, e tot prima, dar cu Marian Munteanu decupat pentru a fi lipit între Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

Împreună cu Marian Munteanu apar Ilie Șerbănescu, Constantin Cojocaru, Florin Zamfirescu, Stegarul Dac etc.

Imaginea reală | certitudinea.ro
Imaginea reală | certitudinea.ro
Imaginea corectă | certitudinea.ro
Imaginea corectă | certitudinea.ro

Într-o altă fotografie de la întâlnirile “GpR”, probabil aceeași întâlnire, alături de Marian Munteanu și respectabilele personalități e și liderul prorus al partidului Noua Dreaptă (Tudor Ionescu, în mijloc, cămașă albă).

Marian Munteanu Stegarul Dac Tudor Ionescu

P.S. Despre “societatea civilă” în care a activat Marian Munteanu, citiți Dan Puric a colaborat cu Securitatea, înainte și după ’89. Cum să bați câmpii în folosul Rusiei

P.S.2


(gif animat de Giani Popescu)

P.S.3, mai 2016
O luna mai tarziu, supararea rezista:

marian munteanu sorin dumitru dobrila dughin costin ild gpr
Click pe foto pt sursa

Cititi si

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

2 comentarii

 1. Costin Andrieş
  14 aprilie 2016

  Miron Cozma:

  Eu îi urez succes, ceea ce n-a reușit într-o perioadă când a fost candidatul lui Virgil Măgureanu la președinția României. Consider că el este, totuși, unul dintre tinerii în care eu am crezut în Piața Universității, asta neînsemnând că nu mai cred în continuare. Spiritul de acolo, din Piața Universității, eu l-am avut de mult mai mult timp decât cei care s-au manifestat în 90.

  http://www.romaniatv.net/miron-cozma-despre-marian-munteanu-unul-dintre-tinerii-in-care-eu-am-crezut-in-piata-universitatii_286229.html#ixzz45pAmq0Sz

  Da, a crezut ca poate sa il omoare. Intre timp, complicate sunt caile Securitatii, il felicita si il sustine.

  “Noi suntem în campanie de redeschidere a dosarelor revoluției. Cu mine personal, a avut legături (Marian Munteanu – n.r.). L-am cunoscut pe 24 aprilie 1990, am ieșit în balconul Universității și la maxim jumătate de oră intrasem în Universitate cu intenția de a deschide balconul. Am avut colaborări cu toate asociațiile, nu doar cu el, a spus Teodor Mărieș”, președintele Asociației 21 Decembrie.

  “Din punct de vedere politic, m-am despărțit de Marian Munteanu pentru că am avut senzația că ceva nu este în regulă”, a continuat acesta.

  “Se ieșea seara să se vorbească în balcon, noi rămâneam peste noapte, el venea doar după masă, când se deschidea balconul. Munteanu nu a mai apărut pe acest traseu niciodată. Îmi reproșa să nu fac atac la persoană. Ion Iliescu, Petre Roman, Silviu Brucan, nu accepta să fac atac la aceste persoane”, a explicat Mărieș.

  http://www.evz.ro/teodor-maries-dezvaluire-bomba-marian-munteanu-a-incercat-sa-preia-conducerea-asociatiei-21-decembrie-1989.html

 2. Costin Andrieş
  14 aprilie 2016

  Poetul Miron Manega​, pana de curand coleg in vagauna munteano-traco-securista Grupul pentru România GpR​ al lui Marian Munteanu​, a invitat in emisiune un vechi prieten. Pe reputatul ceausistoric Mircea Dogaru​.

  L-a invitat (“si”) pentru ca site-ul lui Certitudinea​.ro a fost numit (de mine) “dogaro-traco-getic”. Poetul greseste, am zis ca site-ul e “dogaro-traco-securist” (*), iar pentru asta Dogaru spune ca sunt o “mangafa”, ceea ce, venind din gura lui de dughinisto-ceausist, nu poate fi decat un compliment.

  — Mircea Dogaru e cel care voia sa ii dea lui Putin o medalie pentru ca a anexat Crimeea (**) si cel care a fost vizitat de Dughin la Bucuresti (***) (pe a carui lista de pretini e).

  (*) https://inliniedreapta.net/jurnal/marian-munteanu-photoshopat-din-istorie/
  (**) https://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/dan-turturica-cine-sunt-romanii-care-vor-sa-dea-lui-putin-o-medalie-pentru-pace/
  (***) https://inliniedreapta.net/alexandr-dughin-in-vizita-la-mirea-dogaru/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian