FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Papahagi: Bazinul creștin-conservator din România va trebui ocupat de un partid patriotic, filoeuropean și atlantist

Referendumul s-a dovedit recensământ. Acesta e bazinul creștin-conservator în România. El va trebui ocupat de un partid patriotic, filoeuropean și atlantist, care să se opună tăvălugului neomarxist. Dacă va fi creat un astfel de partid, îl voi sprijini. Va trebui să ferim dreapta conservatoare de glisarea înspre putinism și fascism, și România de ofensiva neomarxistă.

Cei care au votat la referendum au participat de bunăvoie, nu încolonați de partide sau mobilizați de biserici. Sunt în mod evident cetățeni informați, care au înțeles miza referendumului și nu s-au lăsat intoxicați sau intimidați de campania teribilă de ură, dezinformare și demonizare orchestrată de tabăra boicotistă.

Adrian Papahagi

PRELUAT DIN   Facebook

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

6 comentarii

 1. lola
  8 octombrie 2018

  Mai degrabă de nevoie european.Dac-o dați cu frații noștri nemți, olandezi, swezi samd veți pierde dinainte să începeți.Frăția asta costă al naibii, italienij știu asta.Succes, aveți un vot.

 2. Dorin
  8 octombrie 2018

  Am fost la toate votările de după 1 ian. 1990. Și nu simt că m-aș fi dus degeaba la nici una.

  Dacă acesta e bazinul creștin-conservator e chiar bine !! Deși cred că el se reduce la cca 2 milioane cetățeni cu adevărat patrioți, aflați permanent în țară. Nu știu care o fi cifra celor din străinătate, cred că e mult mai redusă, poate două-trei sute de mii…

  Și bine că s-a mai dat un ghiont celor care gândesc politicile publice ale B.O.R.

 3. lola
  8 octombrie 2018

  Sunt mai mulți, mult mai mulți, tocmai asta e primejdia.Și țărăniștii, și liberalii au pornit cu gânduri bune și oameni cinstiți, însă butada ” puțini am fost, mulți am rămas” i-a lovit în plin.Cum s-a auzit că partidul are nevoie de membrii și s-ar putea lăsa cu ceva moka, cum și-au cvadruplat membrii cu”oameni onești și capabili” și sponzori cu ochi albaștri așa că” cum veniră se făcură – toți o apă și-un pământ”.Să capeți încrederea maselor după „fenomenul otv” într-o țară în care majoritatea s-ar arunca din nou imediat într-o schemă ponzi „caritas”alaltăieri dac-ar putea și să crezi într-o morală creștină superioară a unui popor campion la avorturi mi se pare o sarcină de care până și Sisif ar râde.Mai degrabă”io crecă”ar trebui să începem, după modelul stângii”cu educația.Educația educatorilor, firește.Celor care vorbesc cu io crecă și genunche.

 4. Daniel Cotrau
  8 octombrie 2018

  Aveti 2 voturi ( eu si sotia)
  Doamne ajuta !
  Incepeti demersurile ca la anul sunt si europarlamentare si prezidentiale

 5. IN
  8 octombrie 2018

  Este o nevoie pentru un astfel de partid pentru ca nu ma simt reprezentat de niciunul actual. Doresc sa ma implic activ, daca nu facem nimic acum va fi prea tarziu in curand. Contati pe 5 vonturi!
  Doamne Ajuta!

 6. borgo kaliman
  8 octombrie 2018

  nu toti care au votat da sunt de dreapta,chiar printre neoprotestanti, care au votat masiv din motive ce tin exclusiv de convingerile spirituale.Cu toate acestea bazin este.dar o constructie politica este f greu de facut datorita unei sumedenii de motive:oameni curati,nesantajabili,infiltrari,o Europa tot mai puternic globalist sexoneomarxista,susia ce sta la panda la orice bresa,etc.Cu toate acestea sustin ,e f necesar, se poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian