FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Papahagi: Disperare, manipulare, ură, minciună: ăștia ni sunt toleranții

La început au tras petarde, acum au băgat tunurile dezinformării.

Întâi că facem jocul lui Dragnea, că referendumul e inutil, că ajunge codul civil, că nu se schimbă nimic, că oricum s-a exprimat Curtea Constituțională, că 40.000.000 de euro, că spitalele și străzile, că asta nu rezolvă problema orfanilor, emigrației sau încălzirii globale, că vai, țațo, mor.

Apoi cu dezinformările: că textul nu e ăla, că de fapt votăm amnistia, că dacă mergem la vot câștigă PSD, Putin și han tătarul, că oricum se poate vota gay marriage și după, că liruliru crocodilu’.

În fine, au apărut filmele dramatice, în care nu-și mai smulge Morgenstern urechile, ci se trece direct la arderi pe rug.

S-a mai exprimat la Haznale un prostovan care mai reprezintă doar o gașcă expirată din Secu’ și acum am ajuns să vorbim de Roexit, ieșirea României din civilizație, din UE, NATO, desprinderea ei de pe hartă și proiectarea direct în cosmos, printre praful de asteroizi.

Disperare, manipulare, ură, minciună: ăștia ni sunt toleranții. Să ne ferească Dumnezeu să ajungă bolșevicii ăștia la putere; îi vom regreta pe vechii feseniști corupți.

Adrian Papahagi

PRELUAT DIN   Facebook

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian