FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Papahagi: Dragi prieteni creștini, luați pandemia în serios, nu-l ispitiți pe Dumnezeu!

„Atunci diavolul L-a dus [pe Iisus] în sfânta cetate, L-a pus pe aripa templului, și I-a zis: Dacă Tu eşti Fiul lui Dumnezeu, aruncă-Te jos, că scris este: „Îngerilor Săi va porunci pentru Tine şi Te vor ridica pe mâini, ca nu cumva să izbeşti de piatră piciorul Tău”. Iisus i-a răspuns: Iarăşi este scris: „Să nu ispiteşti pe Domnul Dumnezeul tău” (Matei 4, 5-7)

Tot așa, diavolul îl duce pe Gigel-Conspiraționel-Care-Știe-El în cetate și îi spune: tu n-ai nevoie să porți botniță, tu ești credincios, tu nu te poți îmbolnăvi, boala nici nu există, virusul e oricum mai mic decât porii măștii (că doar zboară singur prin vid, nu e purtat de stropi de salivă mai mari decât porii, dar tu oricum ești prost și nu gândești, că știi tu mai bine).

Iar Gigel îi spune dracului: mulțumesc, prietene, așa e, eu nu mă pot îmbolnăvi și nu-i pot îmbolnăvi pe alții, doar n-o să transmit chiar eu boala, care oricum e doar o conspirație ca să port eu botniță (obiectiv esențial pentru oculta mondialistă). Pe mine mă prinde-n brațe Dumnezeu orice-aș face.


Dragi prieteni creștini, luați pandemia în serios, protejați-vă, nu bravați stupid și nu-l ispitiți pe Dumnezeu!

Am aflat azi că atât PS Ignatie al Hușilor, cât și episcopul romano-catolic al Albei Iulia, Gergely Kovács, s-au îmbolnăvit de covid. Să ne rugăm pentru însănătoșirea lor!

Arhiereii se expun mult, fiindcă întâlnesc zilnic zeci și sute de oameni, dar noi să ne păzim și să nu riscăm inutil!

Cine nu poartă corect masca atunci când interacționează cu alți oameni nu demonstrează nici credință, nici curaj, ci lipsă de respect pentru viața semenilor.

Nu fi tu cel/cea prin care boala îi atinge pe fratele tău sau pe sora ta!

Adrian Papahagi

Sursa: Facebook

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian