FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Papahagi: Kaghebistul Putin n-are nimic de-a face cu morala creștină, nici pelteaua sexomarxistă cu civilizația occidentală

Aversiunea față de ofensiva sexomarxistă nu justifică îmbrățișarea despotismului asiatic propus de tov. Putin sau de PSD sub ambalaj „conservator”, așa cum repulsia față de dictatura neo-sovietică a lui Putin nu obligă la adoptarea tuturor smintelilor, numai fiindcă sunt la modă în Occident.

Kaghebistul Putin n-are nimic de-a face cu morala creștină, nici pelteaua sexomarxistă cu civilizația occidentală, ci subminează ceea ce pretind că promovează.

Creștinii sunt chemați să aibă discernământ, iar conservatorii se cuvine să fie prudenți și moderați.

Sunt conștient că va trebui să repet de mii de ori acest lucru în anii care vin.

Adrian Papahagi

SURSA   FACEBOOK

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Un comentariu

  1. Dorin
    23 februarie 2019

    E normal ca într-un mediu analfabet politic, cum e cel rămas în țară la ora actuală, să trebuiască repetat acest tip de adevăr-mesaj.

    Pentru a nu cădea într-un cerc vicios al repetării către puține urechi, trebuie ieșit în agora și în învățământ ! Pentru asta, trebuie lucrat cu profesorii de istorie / logică / constituție și ce cursuri mai sunt în liceu, profesionale, facultăți.

    Exact ca în Venezuela — dacă amerindienii ăia ar fi fost avertizați, nu ajungea chavez la dictatură !! Mi-aduc aminte și de un grup de europeni de-acolo, majoritatea români, care s-au coalizat acum vreo 20 de ani și au plătit o biserică din lemn construită în Maramureș, dezasamblată și dusă cu vaporul la Caracas și reasamblată… Oare ce-or mai fi făcând ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian