FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Papahagi: Lupta noii stângi nu e pentru drepturile minorității homosexuale, e un pretext pentru suprimarea creștinilor

Vechea stângă e vicleană și coruptă. Tovarășii bolovănoși de la PSD știu să mintă prost și să fure bine.

Dar noua stângă s-a dovedit pe toată durata acestui referendum infinit mai abjectă, mai mincinoasă, mai manipulatoare. Ei sunt adevărații dușmani ai libertăților noastre în anii care vin. Ei sunt perfecții manipulatori ai urii, marii iluzioniști ai propagandei, perfecții sofiști. Ura împotriva lui Hristos le e mamă și minciuna le e metodă de lucru. Mustrarea păcatului nu se transformă la ei în încercare de îmbunătățire personală, ci în ură demolatoare față de tot ce e normal, așezat, creștinesc.

Mă aștept la ce e mai rău de la „salvatorii” demolatori. Am fost printre primii care v-au avertizat că aceștia sunt noua stângă totalitară. Anii care urmează o vor demonstra.

I-am văzut mințind fără rușine, am primit personal mii de amenințări și înjurături. Nu a fost dimineață în ultima lună, în care să nu deschid telefonul doar pentru a găsi mesaje oribile de la diverși necunoscuți. Singura mea vină era că am îndrăznit să îmi exprim public credința.

Lupta noii stângi nu e pentru drepturile minorității homosexuale, ci pentru suprimarea drepturilor majorității creștine, folosindu-i pe homosexuali ca pretext, ca vârf de lance. Lupta lor e pentru ocuparea centrului prin redefinirea realității, astfel încât orice năzbâtie extremă devine firească (iar azi orice e definit ca „drept”) în timp ce firescul și decența se văd împinse în margine și demonizate ca extreme.

Referendumul acesta nu e doar despre dreptul copiilor de a crește nepervertiți de propagandă corozivă, într-un univers ale cărui repere sunt mama și tatăl, ci și pentru dreptul creștinilor de a mai spune fără teamă ceea ce cred.

Dacă mai aveți un strop de vlagă și de credință, votați DA la acest referendum! Vă ia cinci minute. De efortul vostru de a înțelege despre ce e vorba și de aceste cinci minute petrecute la secția de vot atârnă libertatea de conștiință, de credință și de expresie în anii care vin.

Adrian Papahagi

PRELUAT DIN   Facebook

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

3 comentarii

 1. lola
  7 octombrie 2018

  „te vom goli de tot ceea ce ești și te vom umple cu noi” citat aprox. din „1984”Au dat chix cu forța și acum încearcă cu gas lightingul și cu picătura chinezească, adică umple-l pe tont de propria-i importanță și convinge-l că ce-i spui tu e exact ceea ce gândește el.Gregaritatea și anchor thinking-ul sunt scule puternice în mâna propagandei.Bunăstarea aduce cu sine adormirea simțurilor și lenea și teama de a gândi și de a acționa iar asta e cheia în care stânga cântă prohodul occidentului.Sistemul imunitar al civilizației occidentale e anchilozat după 70 de ani de pace și bunăstare .Lucruri care ar fi dus acum 70 de ani la război civil, azi sunt măturate sub preș într-o logică aiuritoare de ” out of sight, out of mind ” dublată de un să crape toți dar eu să apuc o pensie călduță în thailanda, fk germanistan, să se spele turcii cu ea pe cap”.E clar că viitor nu prea e în oiropa, cu toate vitrinele pline de azi.Cel puțin nu cu actuala imorala garnitură politică de azi.

 2. radu prins
  7 octombrie 2018

  Nu cred intr-o asemenea strategie, pregatita de stanga romaneasca. Nu-i vad in stare sa faca asa ceva, Pe scurt, nu cred ca-i duce capul la asa ceva. Este ceva prea mult pentru nivelul competentelor lor generale. O astfel de ipoteza politica, a fost valida pentru partidele marxiste din Africa post coloniala. Nici astia nu sunt prea departe de o astfel de postura. Asa cum este evident ca PSD are doua fețe, la fel de adevarat este ca foarte multi romani, isi dau seama despre asta. Nu stiu insa daca e vorba despre”Majoritate”….Cea mioritica sigur e inca departe de a realiza asupra aspectului.

 3. borgo kaliman
  7 octombrie 2018

  Ii duce capul pentru ca sunt invatati si finantati masiv.Salvatorii din Uniune si~au declarant viitoarea aderenta dupa europarlamentare la En Marche, care la randul ei vrea sa creeze un nou pol politic cu aport si din stanga si din dreapta,pol sprijinit deja ,official, de Soros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian