FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Papahagi: Protestul PSD, concluzia: O leșinătură tristă. Mai devreme sau mai târziu vom câștiga

Bun, concluzia:

NOI: Sute de mii de oameni liberi, care am ieșit de nenumărate ori în piață, în toate orașele țării, pe frig și pe ninsoare și am oprit asaltul asupra justiției. Mulți au mers la București pe banii lor și au participat la cel mai frumos miting de la Revoluție încoace, animați de revoltă autentică și de speranță pentru țara lor. Acele mitinguri fără tribună, fără lideri, fără discursuri, au fost autentice, electrizante, pancartele au fost inventive, sloganurile simpatice, oamenii entuziaști și creativi. S-a simțit o energie, o forță autentică, iar mafioții au înțeles că nu te poți împotrivi poporului.

EI: O leșinătură tristă. Nimeni nu credea în nimic: cei care au vorbit știu că sunt ei înșiși produsul (refuzat la export) al statului paralel securist-mafiot, iar cei din piață știu că au fost aduși cu japca de niște borfași. Un circ trist, inutil, fără suflu, fără credință, fără haz. Nu există un sprijin popular real pentru proprietarii de latifundii în Brazilia, Costa Rica sau Madagascar.

Mai devreme sau mai târziu vom câștiga, iar România va arăta așa cum o visăm – onestă, decentă, educată, civilizată, prosperă.

Adrian Papahagi

PRELUAT DIN   Facebook

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian