FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Papahagi: Rrromânii verzi

E român? E bun. Nu-i român? E rău. Sunt buni neromânii doar dacă sunt antiglobaliști și anti-UE, ca Orbán. Pot fi și antiromâni în acest caz, nu contează. Dar nu toți românii sunt buni. Numai ortodocșii care nu s-au vackxsinat%$@$# în pland#$Mie3 (restul oricum vor muri în curând). Însă și aceia, numai dacă sunt pe stil tomitan. Restul sunt securiști (spre deosebire de tomitan, care nu e). Ortodocșii patriarhali și băneștii sunt răi. Aceia sunt globaliști. Răi sunt și ortodocșii ucraineni, care-și apără țara; numai ortodocșii ruși (și ceilalți asiatici siberieni și musulmani ceceni), care bombardează de Paști și de Crăciun, sunt buni, fiindcă se bat cu globalismul. Americanii sunt detestabili, cu excepția celor care au înțeles că NATO și SUA sunt de vină pentru tot ce face Rusia.

Va fi bine când vor rămâne în țară numai nesecuriștii (ca tomitanul sau severinul), nevaccinații (numai ei vor supraviețui) și ortodocșii adevărați, nu cei vopsiți; aceștia vor putea face un RoExit și URSSEnter de toată frumusețea. Dacă nu-i ucid până atunci dârele albe din cer, trasate de oculta aviatică globalistă.

Adrian Papahagi

Textul de mai sus a fost eliminat de Facebok pe motiv că „nu respectă Standardele comunității”, iar pagina prof. Papahagi a primit o restricție de 30 de zile.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian