FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Papahagi: Rrromânii verzi

E român? E bun. Nu-i român? E rău. Sunt buni neromânii doar dacă sunt antiglobaliști și anti-UE, ca Orbán. Pot fi și antiromâni în acest caz, nu contează. Dar nu toți românii sunt buni. Numai ortodocșii care nu s-au vackxsinat%$@$# în pland#$Mie3 (restul oricum vor muri în curând). Însă și aceia, numai dacă sunt pe stil tomitan. Restul sunt securiști (spre deosebire de tomitan, care nu e). Ortodocșii patriarhali și băneștii sunt răi. Aceia sunt globaliști. Răi sunt și ortodocșii ucraineni, care-și apără țara; numai ortodocșii ruși (și ceilalți asiatici siberieni și musulmani ceceni), care bombardează de Paști și de Crăciun, sunt buni, fiindcă se bat cu globalismul. Americanii sunt detestabili, cu excepția celor care au înțeles că NATO și SUA sunt de vină pentru tot ce face Rusia.

Va fi bine când vor rămâne în țară numai nesecuriștii (ca tomitanul sau severinul), nevaccinații (numai ei vor supraviețui) și ortodocșii adevărați, nu cei vopsiți; aceștia vor putea face un RoExit și URSSEnter de toată frumusețea. Dacă nu-i ucid până atunci dârele albe din cer, trasate de oculta aviatică globalistă.

Adrian Papahagi

Textul de mai sus a fost eliminat de Facebok pe motiv că „nu respectă Standardele comunității”, iar pagina prof. Papahagi a primit o restricție de 30 de zile.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian