FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Papahagi, text șters de Facebook: Eliminați toți rușii din orice, dacă nu se dezic public de agresiunea din Ucraina

Publicăm mai jos un text al profesorului Adrian Papahagi, care a fost șters de Facebook la câteva minute după publicare. Profilul de Facebook al prof. Papahagi a fost restricționat, de asemenea, pentru următoarele șapte zile. În mod ironic, textul se încheia cu întrebarea: “Sunt curios să văd dacă poliția gândirii din occident închide conturi social media și amendează apologeții agresiunii rusești.”

“Eliminați toți rușii din orice, dacă nu se dezic public de agresiunea din Ucraina. Din afaceri în UE, din universtități britanice, din artă și spectacol, din librării. Fără vize, zboruri, permise de sejur, burse, împrumuturi.

Ucranenii suferă sub rachete și gloanțe, să sufere și rușii până au destul curaj să scape de Putin și de clica criminală de la Kremlin.

Îmi pare rău pentru oamenii cumsecade din Rusia, dar să demonstreze că sunt mai numeroși decât fanii și votanții criminalului de la Kremlin.

Sunt curios să văd dacă poliția gândirii din occident închide conturi social media și amendează apologeții agresiunii rusești.”

Adrian Papahagi

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

2 comentarii

  1. Cazimir
    25 februarie 2022

    Bravo ! Subscriu intru cu totul !

  2. Gligan Nicolae
    25 februarie 2022

    Și pe mine m au restricționat 30 de zile pentru un apel făcut SRI referitor la”jegurile”proruse care batjocoresc Armata Română! FB România condusă de oamenii plătiți de Moscova! Nu am văzut șterse postări anti Ukraina sau anti Iohanis! Și încă ceva: Am constatat că între fanii Rusiei Marea majoritate sînt femei. Să fie oare lipsa de informare în domeniu militar sau au auzit de comportamentul soldaților ruși cu femeile în WW2 și se pregătesc să primească în ospețe în caz că vin la noi măcar unu doi! Să le fie rușine să aducă laude celor care ne au provocat atîta suferință! Nu au nici pic de respect pentru părinții și bunicii noștri care au suferit atît de mult!IAR PT FB RUȘINE VOUĂ TROLI MOSCOVIȚI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian