Alexandru Vîjan: „Trump va băga imigranții în lagăre de concentrare”. Imaginați-vă cum e să fii mexican imigrant legal în State

1

Imaginați-vă cum e să fii mexican imigrant legal în State, să ai familie, să muncești și să fii un membru productiv al societății. Și dintr-o dată te vezi bombardat cu mesaje de prevenire de către soborul mediatic pe toate canalele mediatice: „Trump urăște imigranții”, „Trump va deporta imigranții”, „Trump va băga imigranții în lagăre de concentrare”.

Toți activiștii și politrucii se vor activa să propage acest mesaj în mod alert, pe toate undele. Vor țipa și urla până va fi auzit și în creierii muntilor.

Și tu, ca om simplu și cinstit, care nu are timpul să stea geană pe toate dezbaterile, să asculte toate discursurile, să vadă de la sursă despre ce este vorba, preferi sursele la mâna a doua, a treia sau a unșpea. Care toate urlau la unison „Trump urăște imigranții”, „Trump va deporta imigranții”, „Trump va băga imigranții în lagăre de concentrare”.

Ce poți tu face într-un moment ca ăsta? Ești un om simplu. Nu ai prea multă carte, dar ești muncitor și onest. Și te panichezi. „I-auzi ce zic ăștia! Ajută-mă, Doamne, să nu iasă Trump! Că Trump mă urăște, mă va deporta sau mă va trimite în lagărul de concentrare.”

Și îți e frică. Și nu ești singurul ca tine, mai sunt și alții. Grupuri întregi de oameni paralizate de frică. Că Trump urăște imigranții, Trump va deporta imigranții, Trump va băga imigranții în lagăre de concentrare. Când termină cu imigranții va trece la gay. Și când termină cu gay-ii, va trece la femei.

Și ai grupuri întregi de oameni speriați la nivel de țară. Și soborul mediatic va începe să scrie despre asta.

„Uitați cât de speriați sunt bieții oameni. E numai vina lui Trump, ăla care urăște imigranții, gay-ii, evreii și femeile. Și o să-i deporteze pe toți sau o să-i bage în lagăre de concentrare. Trump a creat o cultură a fricii în America. Cum oare s-a ajuns la așa ceva?”

PRELUAT DIN   Facebook

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here