FUNDATIA IOAN BARBUS

Daniel Uncu: Cât valorează ortodoxismul Moscovei, vedem acum când varsă sânge creștin-ortodox la ordinul kaghebistului de la Kremlin

A fi creștin-ortodox nu înseamnă a fi putinist. Putin nu are nicio treabă cu niciun fel de Credință în Dumnezeu, ci se folosește de ortodoxism pentru a-și justifica ipocrit retorica expansionista. Cât valorează ortodoxismul afișat al Moscovei, vedem în aceste zile când se varsă sânge creștin-ortodox la ordinul kaghebistului de la Kremlin și cu binecuvântarea Patriarhiei Ruse!

A fi patriot nu înseamnă a fi apriori antioccidental și, în niciun caz, nu înseamnă a fi putinist sau national-comunist sau național-socialist sau nostalgic sovietic.

A fi eurosceptic nu înseamnă a fi împotriva unei Europe a Națiunilor, în sensul Declarației de la Paris din 2017, ci împotriva actualului artefact ideologic de rit neomarxist, deconstructivist identitar, artizan al dublului standard, ranforsat franco-german, în aplicarea solidarității, drepturilor și responsabilităților ce decurg din Tratatele construcției europene, artefact numit UE.

A fi cu adevărat interesat de siguranța națională a României, înseamnă a avea un dram de minte pentru a realiza că apartenența la NATO ne protejează, fără doar și poate, de tragedii precum cea care se consumă acum în Ukraina.

Dan Uncu

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian