FUNDATIA IOAN BARBUS

Daniel Uncu: OMS și cârdășia financiară marxisto-chineză care a mușamalizat pandemia

Fapte: La începutul anului 2019, analiștii estimau că Etiopia a împrumutat mai mult de 12 miliarde de dolari (!) din China, pentru diverse proiecte de infrastructură și nu numai, guvernul de la Adis Abbaba fiind cel mai mare depozitar al investiților chineze din Africa!

Fapte: Organizația Mondială a Sănătății a depus eforturi uriașe, aparent de neînțeles, pentru a proteja China comunistă în chestiunea responsabilității deja dovedite a musamalizarii inițiale a izbucnirii epidemiei de Coronavirus de către regimul de la Beijing, musamalizare care a agravat substanțial capacitatea de apărare și reacție la pandemie a statelor lumii. Campania OMS, susținută direct și explicit de directorul organizației, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a produs reacții extrem de dure la adresa sa din partea multor țări membre. Starea de nemulțumire l-a făcut, printre alții, pe vicepremierul Japoniei să declare că Organizația Mondială a Sănătății ar trebui să se numească de acum înainte Organizația Chineză a Sănătății…!

Fapte: Tedros Adhanom Ghebreyesus este actualul Director al OMS, acesta fiind – ați ghicit! – din… Etiopia!
Directorul OMS a fost membru al Frontului de Eliberare Națională Tigray din Etiopia, organizație paramilitară de extremă stângă marxist-leninistă, Front transformat apoi în partid politic cu aceeași denumire, după 1990.

Concluzia: vă aparține!

Daniel Uncu

SURSA   Facebook

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian