DP Aligica: Marcela Tusca, una dintre cele mai articulate voci publicistice ale unionismului si pro-occidentalismului in Republica Moldova

1

Una dintre cele mai articulate voci publicistice ale unionismului in Republica Moldova si ale pro-occidentalismului liberal-democrat real venind din Republica Moldova, este Marcela Tusca. In opina mea este cea mai articulata voce, dar poate ca ma insel. Vedeti insa acest text si judecati in acest text claritatea cu care expune prin contrast argumentul pro-unionist intr-un context in care face o radiografie a situatiei curente.

Nu iau o pozitie aici cu privire la dezbaterea de continut. Ceea ce vreau sa exprim este mirarea ca de ani de zile, in ciuda calitatii constante a pozitiilor si mai ales in ciuda claritatii patriotice indubitabile ale acestei voci, nici macar platformele “noastre”, ale celor ce vrem sa tinem anumite standarde profesionale sau de calitate umana, nu s-au deschis pentru acest nume.

Pur si simplu pentru diversitatea punctelor de vedere, chiar nu e loc niciodata sa auzim si pozitia celor reprezentati de cei gandesc ca ea?! Este chiar atat de greu sa soliciti o opinie sau un punct de vedere lui MT cand numai cine nu vrea si nu e in trecere pe langa studiou, in drum spre mall, nu isi da cu parerea pe platforme si in studiouri despre Republica Moldova?

Repet: Nu intru in substanta dezbaterii. Sunt depasit de ce se intampla in Moldova. Dar modul in care este tratata Marcela Tusca mi se pare nedrept, daca nu dubios.

Dragos Paul Aligica

PRELUAT DIN   FACEBOOK

Cititi articolele Macelei Tusca pe ILD.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

  1. Nu e deloc dubios – știm că patrioții, unioniștii cinstiți, naționaliștii români sunt cu toții pe listele negre ! Mai ales ale vectorilor rusești: sputnik, tvr, antena1, și alții ca ei…

    Ce ne miră cu adevărat este tăcerea ( în mod evident complice !) a formatorilor de opinie „intelectuali”, „independenți”, „rezistenți prin cultură”…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here