FUNDATIA IOAN BARBUS

Dragos Paul Aligica: Cei care ne dau azi lectii despre Putin si Rusia

Interesant. Imensa majoritate a celor care azi se rup in figuri cu Putin si Rusia si iliberalismul si Machinson si mama lui Machinson, sunt exact aia care nu cu multa vreme in urma ne calificau de mcchartyisti, fascisti, antiprogres si aia si aialalta pe cei care indrazneam in acele vremuri de concordie si impaciuitorism cosmopolitan progresat sa mai maraim pe la colturi ca nu e OK cu Rusia si propaganda ei in Romania si Europa, cu politica SUA si UE cu privire la Rusia etc etc.

Mai, frate, ce rasturnare epistemica si axiologica!!!

Exact aia ce carotau, marginalizau si stigmatizau dupa retetele brevetate la Centrul de propaganda occidentala pe motiv de concordie postmoderna si progres, iata-i azi… Ce vad pe fluxul asta de facebook al meu care a vazut atatea la vremea lui este absolut bulversant.

Sigur, nu e suparare. Decat lipsiti de discernamant, judecata, coloana vertebrala, logica si caracter in felul ala, mai bine sa fie lipsiti de discernamant, judecata, coloana vertebrala, logica si caracter dar in felul asta, mai nou.

Totusi, in toata povestea asta e bine sa nu uitam ca discernamantul, judecata, coloana vertebrala, logica si caracterul au o valoare in sine, o greutate in sine, nu se dau dupa cum bate vantul si linia trasata de la Centru.

Altfel, toata admiratia. Ce spectacol. Ce studiu de caz!

Dragos Paul Aligica

SURSA   Facebook

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

"Dacă Putin câștigă războiul din Ucraina, el va considera că a câștigat un război cu NATO și nimic nu-l mai poate opri pentru că va fi demonstrat astfel lașitatea Occidentului și impotența liderilor politici occidentali", a declarat Anatol Șalaru, fostul ministru al Apărării din Republica Moldova, duminică la B1TV. Acesta a vorbit despre invazia rusă …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian