FUNDATIA IOAN BARBUS

Dragos Paul Aligica: Cei care ne dau azi lectii despre Putin si Rusia

Interesant. Imensa majoritate a celor care azi se rup in figuri cu Putin si Rusia si iliberalismul si Machinson si mama lui Machinson, sunt exact aia care nu cu multa vreme in urma ne calificau de mcchartyisti, fascisti, antiprogres si aia si aialalta pe cei care indrazneam in acele vremuri de concordie si impaciuitorism cosmopolitan progresat sa mai maraim pe la colturi ca nu e OK cu Rusia si propaganda ei in Romania si Europa, cu politica SUA si UE cu privire la Rusia etc etc.

Mai, frate, ce rasturnare epistemica si axiologica!!!

Exact aia ce carotau, marginalizau si stigmatizau dupa retetele brevetate la Centrul de propaganda occidentala pe motiv de concordie postmoderna si progres, iata-i azi… Ce vad pe fluxul asta de facebook al meu care a vazut atatea la vremea lui este absolut bulversant.

Sigur, nu e suparare. Decat lipsiti de discernamant, judecata, coloana vertebrala, logica si caracter in felul ala, mai bine sa fie lipsiti de discernamant, judecata, coloana vertebrala, logica si caracter dar in felul asta, mai nou.

Totusi, in toata povestea asta e bine sa nu uitam ca discernamantul, judecata, coloana vertebrala, logica si caracterul au o valoare in sine, o greutate in sine, nu se dau dupa cum bate vantul si linia trasata de la Centru.

Altfel, toata admiratia. Ce spectacol. Ce studiu de caz!

Dragos Paul Aligica

SURSA   Facebook

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian