Dragos Paul Aligica: E mai usor sa te faci ca lupti cu “fake news”, decat sa lupti cu adevarat

0

E mai usor sa te faci ca lupti cu “fake news”, inchizand publicatii si situri, decat sa incurajezi crearea si mentinerea de situri si publicatii care sa functioneze profesionist si corect, oferind informatie si analiza onesta si promovand competenta respectabila si responsabila.

E mai usor sa te faci ca lupti cu “fake news”, anuntand triumfalist la tine in publicatie sau pe sit ca a fost inchis un alt sit si publicatie. E mai greu sa incurajezi crearea si mentinerea in publicatia si pe situl TAU a unor standarde profesioniste, oferind informatie si analiza onesta si promovand competenta respectabila si responsabila.

Si inca ceva daca tot am ajuns la asta: Nu acuza plagiatorii si impostorii de doctorate care mimeaza ca fac serios ceva cand in realitate isi bat joc de standardele minime ale practicii in care pretind ca se afla implicati…
DACA
…situl sau platforma ta promoveaza exact acelasi tip de facatura, ajustata insa marginal la practica specifica domeniului tau de lucru. Ce faci pe situl si paltforma ta NU e cu nimic diferit in esenta de ce fac aia impotriva carora situl si platforma ta au plecat in cruciada si relativ la care te bati cu pumnii in piept, calare pe cal alb…

PS Maine, cand un Dragnea va fi la putere iar, vor veni si dupa voi -intr-un context sau altul, sub un pretext sau altul- si va vor inchide. Sa vedem atunci ce argumente veti aduce si cine va va sari in aparare… Nu stiu ce argumente veti aduce, pentru ca prostia e impredictibila. Stiu insa cine va sari in apararea voastra, dragii mei prieteni.

Dragos Paul Aligica

SURSA   Facebook

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here