FUNDATIA IOAN BARBUS

Iranul promovează Occupy Wall Street

Regimul iranian a decis să țină un concurs de desene pentru a sprijini mișcarea susținută de Obama, Occupy Wall Street. Iranul speră că acest concurs va ajuta la distrugerea sistemului financiar american.


Fars News:

Fars News Agency plănuiește să țină un festival internațional dedicat mișcării Occupy Wall Street în încercarea de a ajuta oamenii din Statele Unite să-și răspîndească mesajul în lume.

În ciuda încercărilor mediei și conducătorilor americani de a descrie mișcarea ca neimportantă, mișcarea anticapitalistă Occupy Wall Street a crescut atît de mult încît nu mai poate controlată de administrație. Acum administrația americană poate suprima mișcarea cu ajutorul forțelor de securitate, dar cu siguranță nu va reuși să o oprească, iar într-o zi, mișcarea va crește atît de mult încît va da jos sistemul capitalist din occident și Statele Unite.

Putem ajuta protestele Occupy Wall Street să continue prin lucrări de artă, în special desene și lucrări satirice.

[…]

Un mesaj de autofelicitare agramat:

„Aceştia (ocupiștii din toate zările) reprezintă un grup social extrem de educat şi de activ din punct de vedere politic. Aceştia sunt cei care definesc problemele a celor 99%.”
Agnes Gagyi (criticatac)

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

1 Comment

  1. Costin A.
    25 December 2011

    Alexandru Alexe, organizatorul francizei romanesti a miscarii de infratire cu Ahmadinejad, Coreea de Nord, Hugo Chavez, China, si in general cu toate partidele comuniste de pe mapamond (+ Partidul Nazist american), Occupy Wall Street, vrea revolutie

    planul pe termen lung, de la minutul 26:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi