Klaus Iohannis ar trebui sa isi ceara scuze pentru prostiile lui Dan Mihalache cu Mihai Gadea

Etichete:

Acum, Dan​ Mihalache il plimba pe cel mai sinistru reprezentant al „jurnalismului” romanesc din ultimilii multi ani prin America – „Mihai Gadea si Dan Mihalache participa la Washington la National Prayer Breakfast„(hotnews). Prin urmare, povestea cu gadele ajuns din intamplare si neinvitat de nimeni la petrecerea sasilor romani din Germania incepe sa piarda din credibilitate. Vina …

Acum, Dan​ Mihalache il plimba pe cel mai sinistru reprezentant al „jurnalismului” romanesc din ultimilii multi ani prin America – „Mihai Gadea si Dan Mihalache participa la Washington la National Prayer Breakfast„(hotnews). Prin urmare, povestea cu gadele ajuns din intamplare si neinvitat de nimeni la petrecerea sasilor romani din Germania incepe sa piarda din credibilitate.

Vina pentru toate aceste golanii mahalagesti cade intr-un singur punct: pe umerii Presedintelui Iohannis. El a fost ales, nu Mihalache, iar Mahalache se plimba in lume cu reprezentantii celei mai sinistre coruptii din Romania la subtioara, in numele voturilor primite de Pres. Iohannis.

Repet: responsabilitatea pentru batjocorirea zecilor/ sutelor de mii de romani din diaspora care au stat in strada 12 ore ca sa poata vota impotriva celor reprezentati de Gadea si responsabilitatea pentru batjocorirea milioanelor de Romani care au votat in tara apartine in intregime lui Klaus Iohannis​. El este singurul care poate corecta situatia:

1. zburandu-l pe Dan Mihalache;
2. cerandu-si iertare romanilor din diaspora batjocoriti de Ponta si Gadea;
3. cerandu-si iertare tuturor celor care l-au votat;
4. revenind din concediu.

Surse:
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-20773826-mihai-gadea-dan-mihalache-participa-washington-national-prayer-breakfast.htm
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-20763939-dan-mihalache-mihai-gadea-balul-sasilor-munchen.htm

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Comentarii

  1. KreigerSpune:

    Răspunde
    februarie 6, 2016

    Asa pierde sasalaul!!!Cu gretosi precum Mihalache si Gâdea !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *