FUNDATIA IOAN BARBUS

Mihail Neamțu: Victor Ponta a fost reabilitat. Crescut la școala lui Ion Iliescu, s-a arătat drept admirator al teroristului Che Guevara

În ultimii ani, plagiatorul Victor Ponta a fost reabilitat de forțe oculte și inculte ale Statului român. Să ne gândim la mitomanul îmbrăcat într-un tricou Che Guevara — un terorist impenitent, un comunist criminal, un apologet al colectivizării în America latină. Ce ne spune istoria?

• Comandantul Che Guevara a planificat în 1962 un atentat cu bombe (500 tone de TNT) de Ziua Recunoștinței (Thanksgiving). Comunistul argentinian viza orașul New York.
• Între 1959 și 1960, Guvernul cubanez sprijinit de Che Guevara a ucis prin plutoane de execuție peste 1.100 de oameni care se opuneau regimului. În România, Nicolae Ceaușescu era implicat în acțiuni similare.

• Din funcția de Ministru al Industriei în regimul Castro, Che Guevera a inițiat naționalizarea forțată a economiei cubaneze. Măsurile sale de suprimare a fermierilor au condus la foamete, sărăcie, nefericire.

Crescut la școala fesenistului Ion Iliescu, pesedistul Victor Ponta s-a arătat drept admirator incult al teroristului Che Guevara și al revoluției maoiste. Iată de ce Stânga românească trebuie să se reinventeze în lumina respectului pentru victimele comunismului.

PRELUAT DIN   Facebook

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi