FUNDATIA IOAN BARBUS

Mihail Neamțu: Victor Ponta a fost reabilitat. Crescut la școala lui Ion Iliescu, s-a arătat drept admirator al teroristului Che Guevara

În ultimii ani, plagiatorul Victor Ponta a fost reabilitat de forțe oculte și inculte ale Statului român. Să ne gândim la mitomanul îmbrăcat într-un tricou Che Guevara — un terorist impenitent, un comunist criminal, un apologet al colectivizării în America latină. Ce ne spune istoria?

• Comandantul Che Guevara a planificat în 1962 un atentat cu bombe (500 tone de TNT) de Ziua Recunoștinței (Thanksgiving). Comunistul argentinian viza orașul New York.
• Între 1959 și 1960, Guvernul cubanez sprijinit de Che Guevara a ucis prin plutoane de execuție peste 1.100 de oameni care se opuneau regimului. În România, Nicolae Ceaușescu era implicat în acțiuni similare.

• Din funcția de Ministru al Industriei în regimul Castro, Che Guevera a inițiat naționalizarea forțată a economiei cubaneze. Măsurile sale de suprimare a fermierilor au condus la foamete, sărăcie, nefericire.

Crescut la școala fesenistului Ion Iliescu, pesedistul Victor Ponta s-a arătat drept admirator incult al teroristului Che Guevara și al revoluției maoiste. Iată de ce Stânga românească trebuie să se reinventeze în lumina respectului pentru victimele comunismului.

PRELUAT DIN   Facebook

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian