FUNDATIA IOAN BARBUS

“Politicieni cu agende foarte negative folosesc coronavirusul ca sa isi consolideze puterea”

„În întreaga lume există politicieni cu agende foarte negative, care consideră coronavirusul o modalitate excelentă de consolidare și personalizare a puterii lor. Starea de criză în sănătate le permite să invoce puteri de urgență și să suspende statul de drept; în timp ce aplicațiile IT de urmărire a contactelor le permit să introducă pe usa din dos un stat polițienesc.

Coronavirusul ne pune in fata unor decizii și dileme grele cum ar fi cea între salvarea de vieți și asigurarea economică a mijloacelor de trai. Când decideți poziția dvs., vă rugăm să vă amintiți că sute de ani de dezvoltare politică și drepturile omului sunt în pericol din cauza politicienilor oportuniști.

S-ar putea să nu fiți de acord cu politica de imunizare în turmă, deoarece credeți că are un cost (în ceea ce privește viețile pierdute) care este prea mare. Cu toate acestea, amintiți-vă că mulți dintre cei care sunt în favoarea acesteia cer generației actuale să ia in considerare toate riscurile și costurile necesare, pentru ca următoarea generație să poată continua să se bucure de libertățile politice pentru care mulți au murit in trecut.

Așadar nu este vorba doar de a cere bătrânilor să moară, astfel încât Dow Jones să poată ridica câteva puncte…. Este despre ceva mult mai important…”

Omar Ahmad via Dragoș Paul Aligică

SURSA   Facebook (originalul în engleză)

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi