FUNDATIA IOAN BARBUS

Robert Gabriel: Nicio proba care sa sustina colaborarea echipei Trump cu Rusia. Eticheta de „mincinos” va însoți de acum înainte mereu media mainstream

Comisia specială a lui Mueller nu a descoperit nicio probă care să susțină presupusa colaborare a echipei de campanie a președintelui Trump cu Rusia.

După doi ani în care Partidul Democrat l-a atacat constant pe Trump, ajungând să-i nege legitimitatea și dreptul de a guverna, după doi ani în care mass media a împins zi de zi povestea conspirației rusești pe agenda publică și a întreținut o atmosferă ostilă (cu repercusiuni încă imposibil de cuantificat pentru ordinea internațională), după doi ani în care universitățile au propagat aceleași clișee despre moartea democrației, dispariția liberalismului, asaltul rușilor și echivalența dintre republicani și naziști, a sosit momentul ca adevărul să iasă la lumină.

Iar lucrurile trebuie spuse pe nume: tot ce s-a întâmplat în ultimii doi ani a fost o minciună!

„The special counsel did not find that any US person or Trump campaign official conspired or knowingly co-ordinated with Russia”

Partidul Democrat, alături de organele de propagandă din media mainstream, activiștii sociali și profesorii universitari care au mințit în ultimii doi ani, fără pic de responsabilitate, conștiință și bun simț, au erodat democrația și liberalismul!

De doi ani sapă la temelia guvernării liberale. De doi ani slăbesc în fiecare zi încrederea publicului în democrație. De doi ani obstrucționează procesul democratic. Cine va plăti pentru toate daunele pe care le-au produs? Cine va fi tras la răspundere pentru zecile de mii de articole mincinoase care au populat oră de oră rețelele de socializare și întregul spațiu virtual?

Eticheta de „mincinos” va însoți de acum înainte mereu media mainstream. Au generat valuri de ură și au declanșat un fenomen pe care nu știm dacă îl vom mai opri în viitor: contestarea votului democratic atunci când rezultate nu bat cu așteptările. Însăși natura regimului liberal este amenințată. Iar la erodarea ei mass media și universitățile au contribuit fără niciun scrupul.

Robert Gabriel

PRELUAT DIN   FACEBOOK

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Un comentariu

  1. DanC
    25 martie 2019

    O victorie epica a lui Trump. Impotriva tuturor: media, democrati/stangisti/socialisti de peste tot (inclusiv Canada si Europa), mediul academic, Hollywood+snobii VIP de pe ambele coaste ale Americii! ???? ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian