FUNDATIA IOAN BARBUS

Ştiri din Raiul Multicultural Olandez: “Evreii trebuie să părăsească ţara în 2011”

Autorul articolui este Giulio Meotti, autorul cărţii despre victimele israeliene ale terorismului islamic, O Nouă Shoah.

60% dintre evreii olandezi sînt pregătiţi să îşi facă bagajele şi să părăsească ţara. Cauza este accentuarea foarte puternică a antisemitismului islamic în faimosul multiculturalism olandez.

Lista victimelor olandeze este dramatică: de la uciderea politicianului anti-islamist Pim Foryun la persecuţia dizidentului somalez Ayaan Hirsi Ali, la crima regizorului Theo Van Gogh, comdamnat la moarte din cauza filmului său “Submission“, un film despre crimele teocraţiei musulmane. Succesorul lui Fortuyn, Geert Wilders, a trăieşte de mulţi ani sub protecţia continuă a poliţie. Acum evreii din Olanda sînt pregătiţi să fugă din ţară…

Atacurile pe străzi, înspăimîntătoarele măsuri de securitate luate pentru protecţia instituţiilor evreieşti, tentativele de incendiere a sinagogilor din sudul Amsterdamului şi Arnhem, demonstraţiile anti-Israeliene tot mai frecvente într-o ţară slăbită de dezbateri constante despre imigraţie şi care duce în spate povara celui de Al Doilea Război Mondial.

3 ianuarie 2009: Membrul parlamentului olandez, Harry van Bommel (Partidul Socialist), cheamă la intifada împotriva Israelului în timpul unei demonstraţii anti-Israel/ pro Gaza, pro Hamas, pro Hezbollah, în Amsterdam.)

….Conform ultimului raport al poliţiei olandeze, numărul actelor antisemite a crescut cu 48% în ultimul an. Într-o scrisoare deschisă către ziarul NRC Handelsblad, bărbatul de 25 de ani, Lester M. Wolff van Resenvade, descrie dificultăţile întîmpinate de evrei în Amsterdam: “Nu pot merge la evenimente publice îmbrăcat in haine evreiesti, cu atît mai puţin să ies în oraş sîmbătă seara. Ce partid trebuie să votez pentru a putea trăi în siguranţă cu kippah pe cap?”….

20% dintre profesorii de istorie au renuntat la predarea Holocaustului din cauza numărului crescînd de musulmani în şcolile publice.

….Ziarul NRC Handelsblad scrie că “antisemitismul în Amsterdam a devenit mai degrabă norma decît excepţia.” Ultima comemorare a deportării copiilor evrei din timpul războiului a fost intreruptă în mod violent cu ovaţii pentru Hitler. Toamna aceasta, vechea sinagogă din Weesp a devenit prima sinagogă din Europa, de la Al Doilea Război Mondial încoace, care a anulat ceremoniile de Shabbat din cauza pericolului la care erau supuşi credincioşii…

Ce a mai rămas din evreimea europeană va fugi din nou. Spre deosebire de Al Doilea Război mondial, cînd aceştia nu erau acceptaţi nicăieri, Israelul este capabil să ofere adăpost acestor evrei.

Puteţi citi şi:

 • “Evreii religioşi nu au nici un viitor în Olanda”
 • Olanda ca ţară islamică
 • Fascist notoriu – ucis de Robin Hood Ecologistu’ (uciderea lui Pim Fortuyn)
 • Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

  Costin Andrieş

  Costin Andrieş

  Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

  7 comentarii

  1. Vlad M.
   18 ianuarie 2011

   Lester M. Wolff van Resenvade descrie dificultăţile întîmpinate de evrei în Amsterdam: “Nu pot merge la evenimente publice îmbrăcat ca evreu, cu atît mai puţin să ies în oraş sîmbătă seara. Ce partid trebuie să votez pentru a putea trăi în siguranţă cu kippah pe cap?”….

   Draga domnule, cu Likud si Netanyahu! Parasiti Olanda, la cum arata lucrurile, situatia se va inrautati…

  2. Corneliu
   18 ianuarie 2011

   Eu i-as sfatui sa plece cat mai repede si sa sa voteze cu Liberman.
   Cat despre ce li se intampla, n-am vazut luptatori pentru drepturile omului sa se revolte. Se vede ca drepturile omului sunt definite la acesti luptatori vajnici in mod foarte special, si foarte “just”, evreii fiind “in afara domeniului”, in aplauzele publicului traditional de dobitoci.

  3. israelianca
   18 ianuarie 2011

   Costin, tu ai ce ai cu Olanda ????

   In interviul acordat lui Michael Totten despre cartea sa O noua shoah, Giulio Meotti vorbeste despre Leon de Winter, autor evreu, care povesteste intr-un articol publicat la Standpoint de ce a parasit Olanda sa natala pentru a se muta in California. Merita citit, spulbera imaginea de multi-toleranta cu care se impauneaza olandezii:

   De la Den Bosch la Los Angeles.

  4. dr pepper
   18 ianuarie 2011

   Israelianca, mi’am adus aminte de un articol al carolinei de anul trecut:
   out of south africa
   eu unul tind sa ii dau dreptate lui caroline glick, de multe ori s’a folosit ura impotriva evreilor pentru a distrage atentia de la saracia si coruptia in care se zbate o tara, insa ce m’a uimit au fost mesajele evreilor din cape town sau johannesburg care o acuzau pe caroline de rea vointa chiar insinuand pe alocuri ca duc o viata linistita si ca articolul lui caroline ar putea avea consecinte.
   asta in cazul in care erau intr’adevar evrei din africa de sud si nu cine stie ce masina de propaganda.
   articolul se bazeaza pe fapte usor de verificat:

   The ANC is one of the most anti-Israel governments in the world today. After the Mavi Marmara incident, aside from Turkey, South Africa was the only country to recall its ambassador from Israel.

   ( scuze, debea m’am trezit si poate nu sunt destul de coerent)

  5. Israelianca
   18 ianuarie 2011

   dr pepper,

   fara sa citesc articolul recomandat de tine, din lipsa de timp momentan, vreau doar sa-ti spun ca daca urmaresti Arabii din Palestina ai sa gasesti raspunsuri date de o jurnalista americana inca in 1961.

   Mi-e greu sa definesc pozitia evreilor din diaspora, poate doar ca si cad prada propagandei si lipsei de informatie reala oferita de presa, etc. Pot doar sa citez din Stephen King, Misery, motivul pentru care evreii nu au parasit Germania in momentul in care au inceput nazistii sa urce la putere – aveau piane, si pianele sunt greu de transportat.

   Va sa zica, evreii in general o duc bine (nu toti, dar multi), pentru ca pun accentul pe studii, sunt harnici, deci gasesc de lucru, pun bani deoparte, isi asigura lor si copiilor un nivel de trai decent.

   Din cit am vazut eu, evreii din Africa de Sud o duc foarte bine. Ar fi cam greu sa-si ia calabalicul in spate si s-o intinda, desi foarte multi au facut asta, ajungind in SUA, Anglia (unde primesc cetatenie automat), Israel, etc. Deci cei care vor sa ramina cu pianul in salonul din vila din Johannesburg sau Capetown, dau din gura, sperind ca orice evreu din diaspora ca va trece valul peste ei si vor scapa nevatamati.

   E doar o parere.

  6. dr pepper
   18 ianuarie 2011

   motivul pentru care evreii nu au parasit Germania in momentul in care au inceput nazistii sa urce la putere – aveau piane, si pianele sunt greu de transportat.

   asta era urmatorul argument pe care vroiam sa il aduc.
   israelianco, sunt in asentimentul tau si chiar daca stiu ca nu este nevoie vreau sa te felicit la randul meu pentru traducerile si informatiile pe care le aduci aici.

  7. israelianca
   18 ianuarie 2011

   ????

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Ce ai mai putea citi
  ro_RORomanian