FUNDATIA IOAN BARBUS

TIME Magazine şi distorsionarea realităţii

Pe 6 februarie se împlinesc 100 de ani de la naşterea lui Ronal Reagan.
Cu această ocazie, în numărul din februarie, TIME Magazine are pe copertă o imagine cu Ronald Reagan alături de un Barack Obama jovial. Printr-o mişcare propagandistică demnă de Scânteia şi Pravda, TIME încearcă să transfere ceva din capitalul de popularitate al lui Ronald Reagan spre Obama. Acelaşi lucru se întîmplă şi cînd Obama este comparat cu Lincoln.

Singura problemă cu ultimul număr din TIME Magazine este că sugestia făcută este înşelătoare/mincinoasă. Ronald Reagan s-ar fi opus puternic la majoritatea lucrurilor pe care le susţine, le face sau nu le face Obama.

Un mic exemplu: Ronald Reagan, acum 50 de ani, se opunea puternic unei reforme a sistemului de sănatate ca cea promulgată de Obama şi democraţi. Reagan ar fi dispreţuit Obamacare şi întreaga administraţie care ocupă acum Casa Albă.

Dar nimic din ce vedem nu trebuie să ne mire. Distorsionarea profundă a realităţii profesată de TIME Magazine e doar continuarea a ceva început acum mult timp.
Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

2 comentarii

 1. George Daniel
  28 ianuarie 2011

  Urmeaza sa vina Adrian Ursu sa explice cum Pontanacu e urmasul lui Iuliu Maniu.

 2. dr pepper
  28 ianuarie 2011

  Mai tineti minte ca pe patruped acum vreo doi ani inainte de alegeri era una ( oare era chiar oana ce,,,schi?) care il compara pe obama cu reagan?
  doua personalitati total, diametral opuse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian