FUNDATIA IOAN BARBUS

Tower Hamlets: Prima “Republică Islamică” a Marii Britanii

Alianța stîngii cu islamiștii dă roade..

În afara secției de votare Wellington Way din Tower Hamlets la fel ca la multe alte secții de votare din borough (cartier), oamenii au trebuit să treacă printr-un grup compact de suporteri ai lui Luftur Rahman pentru a ajunge la cabina de vot. În momentul în care o femeie bengaleză a trecut pe lîngă ei am auzit un membru al găștii lui Rahman mustrînd-o pentru “hainele indecente”.

Acest incident este proabil doar un mic indiciu pentru ce rezervă viitorul celui mai sărac cartier al Marii Britanii, acum că l-a ales pe dl Rahman ca primul lui primar executiv, cu putere aproape totală asupra bugetului de aproape un miliard de lire sterline. La ultima numărătoare a voturilor de aseară, un foarte important membru al Partidului Laburist din Tower Hamlets a spus: “Chiar este Republică Islamică Britanică acum”. (referire la documentarul de mai jos)

Au fost dezvăluite în presă, în ultimele luni, legăturile strînse ale dlui Rahman cu un grup suprematist islamic, Islamic Forum of Europe, care crede în “transformarea infrastructurii societății, a instituțiilor ei, a culturii, ordinii politice și a crezului ei… de la ignoranță la islam”, dar fără nici un rezultat.

Un reportaj de la o televiziune franceză despre problema islamizării galopante în Tower Hamlets:

Documentar Dispatches despre Luftur Rahman și afiliațiile sale radical islamiste


Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Comentarii

 1. Vlad P.Spune:

  Răspunde
  octombrie 28, 2010

  Nefericitul George Galloway

 2. calehariSpune:

  Răspunde
  octombrie 28, 2010

  Tower Hamlets – Sectorul 5 si Luftur Rahman – Goagal Care Este Pe Persoana Fizica . Bulibasa de la 5 a fost inainte de GARANTAT VANGHELIE patronul baracii Ciresica , vestita in mahala pentru menuuri si mezantplasturi , Luftur ce o fi fost ?

 3. Costin A.Spune:

  Răspunde
  octombrie 28, 2010

  ce spui calehari? ???? ce-a fost luftur ce a vrut, aici http://blogs.telegraph.co.uk/news/andrewgilligan/100060304/labour-london-borough-becomes-islamic-republic/

 4. calehariSpune:

  Răspunde
  octombrie 28, 2010

  Pai bineinteles, Costin , normal , cine altul? ????

 5. Costin A.Spune:

  Răspunde
  octombrie 28, 2010

  Calehari, articolele de la Monitorul Neoficial au deasupra titlului sursa stirii. Aici e linkul pe care ti l-am dat. Daca te uiti si pe prima pagina, primul cuvint e sursa stirii, a doua titlul. sint clickabile, separat, ambele. primul duce la situl sursa, al doilea la postarea de pe monitor. asta nu este destul de evident si ar putea fi semnalata in vreun fel odata ce art e deschis. Emiiil? ????

 6. calehariSpune:

  Răspunde
  octombrie 28, 2010

  Costin#5. M-ai luminat . Nu-l mai striga pe Emil deoarece ceilalti nu vor gresi . Numai eu sunt in stare sa conversez cu robotul telefonic. ????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian