FUNDATIA IOAN BARBUS

Ajută-ți vecinii mai în vârstă cu cumpărăturile! Tipărește afișul și pune-l la intrarea în bloc! (campanie pornită de Institul Polonez)

În săptămânile următoare ne vom lupta cu coronavirusul. Institutul Polonez de la București a lansat o campanie prin care suntem cu toții îndemnați să sărim în ajutorul vecinilor noștri mai în vârstă, mulți dintre ei afectați de frica de COVID-19. Având mai multe șanse să se îmbolnăvească, multe persoane în vârstă se tem să meargă la cumpărături sau la farmacie și au nevoie de ajutorul nostru.

Să le arătăm vecinilor noștri mai în vârstă că nu sunt singuri.
Alătură-te acțiunii #AjutăNuAștepta!

Trebuie doar:

  1. să tipărești afișul de mai sus
  2. să introduci numărul apartamentului în care locuiești și/sau numărul de telefon
  3. să-l lipești pe ușa de la intrarea în bloc

Descarcă afișul în limba română în format PDF sau PNG: 

PDF: www.culturapoloneza.ro/uploads/afis-vecini-pl.pdf

PNG: www.culturapoloneza.ro/uploads/afis-vecini-pl.png

Această acțiune umanitară a apărut la inițiativa locuitorilor din Varșovia. ONG-ul polonez „W imieniu”, care în 2018 a organizat o strângere de fonduri pentru copiii din Siria, a pregătit acest afiș, transmite Insitutul Polonez de la București.

Tipărește-l și pune-l la intrarea în bloc!

Redacţia

Redacţia

Conservatori români

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian