FUNDATIA IOAN BARBUS

Bărbat care se dă drept femeie a câștigat titlul mondial la ciclism pentru femei

Un bărbat biologic, care se identifică drept o femeie transgender, a câștigat duminică un eveniment de ciclism al campionatului mondial pentru femei.

Rachel McKinnon (în imagine), profesor la Colegiul din Charleston, a câștigat în cadrul grupei de vârstă de 35-39 ani proba de sprint la Campionatul Mondial de Ciclism UCI Masters Track din Los Angeles.

McKinnon, reprezentând Canada, le-a învins pe Carolien Van Herrikhuyzen din Olanda și pe ciclista americană Jennifer Wagner, astfel obținând medalia de aur.

McKinnon a sărbătorit victoria pe Twitter, scriind: „Sunt prima femeie transgender care a devenit campion mondial”.

Permisia dată bărbaților biologici care se identifică drept femei transgender să concureze în evenimentele atletice ale femeilor este un subiect controversat, deoarece criticii au susținut că acest lucru le pune pe concurentele de sex feminin într-un dezavantaj inerent.

McKinnon nu a răspuns la un e-mail care solicita comentarii pentru acest articol.

McKinnon a fost citat în publicația USA Today din luna ianuarie, argumentând împotriva faptului că bărbaților biologici li se cere să suprime testosteronul, ca o cerință pentru a concura împotriva femeilor.

„Nu putem recunoaște în societate, din punct de vedere legal, o femeie trans drept femeie, în general, și să nu îi recunoaștem aceeași calitate și în sport”, a declarat McKinnon pentru USA Today.

„Concentrarea pe avantajele de performanță este în mare măsură irelevantă, deoarece aceasta este o problemă de drepturi. Nu ar trebui să ne îngrijorăm de faptul că trans-sexualii vor participa la Jocurile Olimpice. Ar trebui să fim îngrijorați de corectitudinea față de ei și de drepturile omului.”

McKinnon a comparat, de asemenea, restricțiile privind bărbații biologici care participă la evenimentele sportive ale femeilor cu segregarea rasială.

„Această chestiune este mai importantă decât sportul și este vorba despre drepturile omului”, a declarat McKinnon pentru USA Today.

„Prin conformarea cu vederile populației normale este sporită opresiunea la adresa celor transgender. Când vine vorba de extinderea drepturilor unei populații minoritare, de ce am solicita opinia majorității? Pun pariu că o mulțime de oameni albi au fost supărați atunci când a avut loc desegregarea rasială a sportului și a fost permis accesul negrilor. Dar a trebuit să ne obișnuim cu acest lucru.”

SURSA   Daily Caller

Emil Borcean

Emil Borcean

Comentarii

 1. Hagau MariusSpune:

  Răspunde
  octombrie 15, 2018

  E halucinant!Azi-maine o sa se trezeasca vreun mascul nesigur pe genul lui, care o sa pretinda ca e reincarnarea Mariei Tanase,si-o sa ne ceara pe chestia asta drepturi de autor…E ca vanzarea ”pamantului” de pe luna!

  Diavolul chiar exista,si se comporta cu noi ca o mama grijulie!…

 2. DancuSpune:

  Răspunde
  octombrie 15, 2018

  Daca este femee barbatii ce mai asteapta, invitatie ?

 3. Ghita Bizonu'Spune:

  Răspunde
  octombrie 15, 2018

  Curios ,, cam cu 50 de ani in urma s+a luat decizia testarii genetice a sprotivelor… Alea care preyentau un cromozom Y erau sfatuite sa faca sport de placere (fusesera 2 cazuri … si uan dintre campioane devenise barbat si inca fertil!=

 4. gSpune:

  Răspunde
  octombrie 15, 2018

  total nedrept, sportul nu poate cadea atat de jos si sa inghita aceasta diversiune; trebuie sa i se ia medalia si organizatorii pedepsiti.

 5. AdiSpune:

  Răspunde
  octombrie 15, 2018

  Conchita pe roti! :)))

 6. SivanSpune:

  Răspunde
  octombrie 15, 2018

  Curat,murdar,coane Fånicå ! ????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră în scenă oștirea recrutată de Moscova. În România e destul să te uiți expeditiv în jur și vei descoperi șoșocisme la orice nivel, la orice televiziune, pe site după site. Sunt formatori de opinie care, sistematic, strâmbă realitatea de acasă, unde atacă metodic repere românești autentice, mai ales dacă mai sunt în viață, cum …

Totul se plătește… Gratuitatea nu e pentru negustorii de idei numiți cândva sofiști, imuni la adevăr și la plata Domnului, vibranți însă la plățile și polițele pământești. Inclusiv comunicarea publică a „adevărului” despre marea neutralitate, orbirea altora prin manipulare patetic autovictimizantă, încâlcirea programatică a lucrurilor până la confundarea călăului cu victima și a Occidentului cu …

Ambasadorului rus de la Chișinău i s-a ridicat tensiunea și a dat un comunicat despre criminalii care au trimis tancul sovietic după nava rusească. A făcut trimitere la faptele eroice ale criminalilor care ne-au ocupat și omorât, a plâns un pic despre soarta grea a ocupanților și a lăsat sa se înțeleagă că nimic nu …

CândOrbán sau Putin critică Occidentul, o fac de pe poziții revizioniste (halucinante, fiindcă Ungaria Mare și URSS sunt cadavre istorice). În schimb, conservatorii polonezi, care denunță cu egală vehemență ingineriile sociale “progresiste” și cârdășia iresponsabilă cu Putin în UE, au dreptate pe toată linia, cum recunosc acum doar pe jumătate oficialii UE (să vedem când …

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian