FUNDATIA IOAN BARBUS LOGO SM

Erdogan în Germania: Trebuie să creștem, să ne trimitem mai des copiii la moschee

Etichete:

Erdogan a inaugurat sâmbătă o nouă moschee la Köln. 25.000 de oameni au venit să-l aclame pe președintele turc. Metin Gülmen, ziarist la cotidianul Bild, relatează în câteva postări pe Twitter: ‘Mai întâi, strigăte de Allahu-Akbar’…. ‘În discursul său, Erdogan le spune celor prezenți: Trebuie să creștem, să ne trimitem mai des copiii la moschee’…. …

Erdogan a inaugurat sâmbătă o nouă moschee la Köln. 25.000 de oameni au venit să-l aclame pe președintele turc.
Metin Gülmen, ziarist la cotidianul Bild, relatează în câteva postări pe Twitter: ‘Mai întâi, strigăte de Allahu-Akbar’…. ‘În discursul său, Erdogan le spune celor prezenți: Trebuie să creștem, să ne trimitem mai des copiii la moschee’…. ‘Lumea strigă: Aici este armata ta, tu ești comandantul nostru’… ‘… mare parte a suporterilor lui Erdogan la moscheea DITIB este alcătuită din persoane aflate la a treia sau a patra generație în Germania. Politica germană are mult de lucru…’. Jurnalistul se referă deci la etnici turci cu bunici și străbunici imigranți.

DITIB, scrie FAZ, dispune de circa 900 de moschei pe teritoriul Germaniei și nu este un secret pentru nimeni că este condusă de la Ankara: ‘Emanciparea DITIB, sperată de politicieni de toate culorile, n-a avut loc… S-a confirmat sâmbătă că este un instrument de putere în mâna lui Erdogan cu care controlează diaspora turcă din Germania’.

Presa din Turcia comentează triumfalist vizita de trei zile a lui Erdogan la nemți: ‘O nouă eră’ sau ‘Tema lui Merkel’. În ultimul articol, din cotidianul Sabah, se spune că lui Merkel îi revine sarcina de a repara relațiile dintre cele două țări, cel mai mare obstacol fiind considerat presa germană… Aproape că este ignorată evacuarea cu bodyguarzi de la conferința Erdogan-Merkel a unui ziarist care poartă un tricou cu mesaj împotriva președintelui turc.

SURSA   WELT.DE

Dorelian Bellu

Dorelian Bellu

Comentarii

 1. lolaSpune:

  Răspunde
  octombrie 1, 2018

  ce mă izbește în așa hal încât aproape că mă amețește e opinia multora că social globaliștii nu s-au trezit și nu știu ce fac fincă dacă s-ar fi trezit, ar vedea că sunt taqyiți adică trași pe sfoară de mullahi și s-ar da liniștiți deoparte, lăsându-i pe conservatori să rezolve situațiunea.Ei ași!Atât ei cât și mullahii sunt foarte lacși față de aplicarea șariei sau a legii în cazul celor de la butoane! Nu v-ați mirat niciodată că ținta atacurilor teroriste e întotdeauna prostimea neutră și liderii conservatori și mai niciodată oficialii?Precum tusea și junghiul,merkel și regep se potrivesc dea minunilea în tabloul patologic al oiropei(încă)de azi merkel fiindhiv-ul care a precedat instalarea cancerului otoman într-un organism german fragilizat corespunzător în prealabil de propaganda vinelor de generația a cincea presupus genetic nazistă. Prostimea n-a strălucit niciodată la dreapta clopotului lui gauss iar stânga a folosit asta înfigându-și trompa-i de parazit în seva dulce a stejarului german și infectându-l în același timp.Mă gândesc, uneori, că cea mai corectă orânduire era cea feudală când țara era a cuiva și domina principiul(teoretic,cel puțin)”totul pentru popor dar fără popor”.

 2. danSpune:

  Răspunde
  octombrie 1, 2018

  ce misto e moschea aia se da preztel gratis? Ne apropiem de nucleul dur al Europei cum spunea C Preda, deputatul mulei si restul de deputati, parlamentari si alti activistii SRI, SNSPA etc.-ra?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *