FUNDATIA IOAN BARBUS

„Germania este controlată total de Rusia” – declarație Trump înaintea summitului NATO

Germania este controlată total de Rusia. Vor avea între 60 și 70 la sută din energie din Rusia și o nouă conductă, și spuneți-mi voi dacă e potrivit așa ceva, pentru că eu nu cred că este.

Este declarația lui Trump făcută azi, la Bruxelles, liderilor NATO, înainte summitului NATO.

Cred că este foarte rău pentru NATO, nu cred că așa ceva trebuie să se petreacă și cred că trebuie să trebuie să discutăm cu Germania despre asta. Dincolo de asta, Germania abia plătește puțin peste un procent [pe apărare]. Cred că nici asta nu e potrivit. (…)

Este foarte rău când Germania face un acord masiv cu Rusia cu privind petrolul și gazele, deși noi ar trebui să ne ferim de Rusia, iar Germania plătește miliarde și miliarde în fiecare an către Rusia.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

3 comentarii

 1. Laura
  11 iulie 2018

  Interesant, multumesc pentru postare.

 2. Cri
  11 iulie 2018

  Nu trebuie sa uitam ca pe vremea comunistilor, Putin era ofiter KGB activand in fosta Germanie de est comunista, unde d-na Merkel era peatunci tovarasa Merkel, membra in conducerea centrala a partidului comunist est-german aflat la putere, fiind responsabila cu propaganda comunista.
  Ca o trista ironie a sortii, cei doi reprezentanti de frunte ai comunismului au ajuns principalii lideri politici in tarile lor de bastina.
  Astfel ca nu este de mirare ca Rusia si Germanaia au astazi,atat oficial cat si pe sub masa, relatii privilegiate.
  Acei politicieni romani care sunt degraba pupatori ai augustului posterior al d-nei Merkel, ( Johannis, PNL, USR, Basescu, etc ) au sprijinit astfel, direct sau indirect, politica imorala a Germaniei.

 3. DanC
  11 iulie 2018

  Clip-ul e important, dar canalele TV de FakeMedia se prefac ca nu observa: nu exista nici-o „Russia collusion”. Daca ar fi fost, Trump n-ar fi amintit de aspectul asta. Daca Putin l-ar fi avut la mana cu vreo ceva pe Trump, e la mintea cocosului ca Trump n-ar fi spus nimic de Rusia. Oricum asta era clar de mult timp, cam de cand s-a vazut ca ditamai investigatia FBI/Mueller merge in gol si nu se afla nimic important.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian