FUNDATIA IOAN BARBUS

În Germania, tânără de 21 ani violată de un refugiat din Gambia

O femeie tânără se afla în drum spre muncă. Dintr-o dată, un bărbat o dă jos de pe bicicletă și o agresează. O oră mai târziu, poliția l-a arestat pe presupusul făptuitor, într-o clădire care găzduiește solicitanți de azil. El era deja în vizorul autorităților.

În acest weekend o ciclistă de 21 de ani a fost victima unui viol, în localitatea Memmingerberg la Unterallgäu, în Bavaria. Ea a fost oprită de un bărbat, în drum spre muncă, care apoi a atacat-o. Suspectul este un solicitant de azil de 22 ani, din Gambia. El a fost prins la câteva ore după infracțiune și se află în stare de arest.

Tânăra femeie era în drum spre muncă, în jurul orei cinci dimineața, într-o sâmbătă. Suspectul a venit cu o bicicletă pe lângă ea și a oprit-o. El a imobilizat-o pe femeie și a violat-o. După faptă, s-a suit pe bicicletă și a plecat.

Puțin mai târziu femeia a relatat incidentul unui coleg, care a contactat poliția. Polițiștii au început să-l căute pe infractorul necunoscut. Acesta a fost arestat sâmbătă, la un sediu pentru solicitanți de azil, a declarat poliția.

Suspectul nu era necunoscut poliției. El a fost observat cu o zi înainte, după-amiaza, deoarece a bătut cu putere la ușa unui vecin. Când proprietarul a informat poliția, făptașul, care era în stare de ebrietate, s-a refugiat pe o proprietate vecină și acolo a zgâriat o mașină. Când o femeie și doi bărbați l-au confruntat verbal, el a atins coapsa femeii, ceea ce este considerat drept hărțuire sexuală.

Poliția l-a luat pe făptaș în custodie și i-a dat drumul seara tărziu, după ce se mai trezise. A fost inițiată o anchetă penală.

SURSA   Die Welt

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

2 comentarii

  1. dan
    1 august 2018

    slujete cauza iubito..

  2. Lola
    1 august 2018

    Banal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian