FUNDATIA IOAN BARBUS

În Germania, tânără de 21 ani violată de un refugiat din Gambia

O femeie tânără se afla în drum spre muncă. Dintr-o dată, un bărbat o dă jos de pe bicicletă și o agresează. O oră mai târziu, poliția l-a arestat pe presupusul făptuitor, într-o clădire care găzduiește solicitanți de azil. El era deja în vizorul autorităților.

În acest weekend o ciclistă de 21 de ani a fost victima unui viol, în localitatea Memmingerberg la Unterallgäu, în Bavaria. Ea a fost oprită de un bărbat, în drum spre muncă, care apoi a atacat-o. Suspectul este un solicitant de azil de 22 ani, din Gambia. El a fost prins la câteva ore după infracțiune și se află în stare de arest.

Tânăra femeie era în drum spre muncă, în jurul orei cinci dimineața, într-o sâmbătă. Suspectul a venit cu o bicicletă pe lângă ea și a oprit-o. El a imobilizat-o pe femeie și a violat-o. După faptă, s-a suit pe bicicletă și a plecat.

Puțin mai târziu femeia a relatat incidentul unui coleg, care a contactat poliția. Polițiștii au început să-l căute pe infractorul necunoscut. Acesta a fost arestat sâmbătă, la un sediu pentru solicitanți de azil, a declarat poliția.

Suspectul nu era necunoscut poliției. El a fost observat cu o zi înainte, după-amiaza, deoarece a bătut cu putere la ușa unui vecin. Când proprietarul a informat poliția, făptașul, care era în stare de ebrietate, s-a refugiat pe o proprietate vecină și acolo a zgâriat o mașină. Când o femeie și doi bărbați l-au confruntat verbal, el a atins coapsa femeii, ceea ce este considerat drept hărțuire sexuală.

Poliția l-a luat pe făptaș în custodie și i-a dat drumul seara tărziu, după ce se mai trezise. A fost inițiată o anchetă penală.

SURSA   Die Welt

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

2 comentarii

  1. dan
    1 august 2018

    slujete cauza iubito..

  2. Lola
    1 august 2018

    Banal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian