FUNDATIA IOAN BARBUS

În Germania, un elev de 10 ani a fost violat de trei colegi – un sirian și doi afgani

Cu puțin înainte de vacanța de vară, 38 de fete și băieți dintr-o școală din Berlin au mers într-o excursie la castelul Kröchlendorff, din regiunea Nordwestuckermark.

Conform programului, ei urmau să petreacă o noapte la castel și în timpul zilei să facă alpinism, excursii cu barca și să participe la jocuri de pădure. Însă, pentru un elev de zece ani, excursia școlară s-a transformat într-un coșmar. El a fost violat de trei colegi din clasa a patra.

Doi dintre ei sunt afgani și unul este sirian.

Conform mărturiei băiatului violat, cei trei l-au amenințat constant pe parcursul zilei, spunându-i “azi te *utem”. Victima nu a ripostat, iar seara cei trei au săvârșit violul: doi dintre ei, de 11 ani, l-au imobilizat, iar al treilea, de 10 ani și coleg de clasă cu victima, l-a violat.

Fapta a fost observată de doi martori, colegi de școală ai victimei. Personalul didactic în grija căruia se aflau copiii afirmă că, pe moment, nu li s-a comunicat acest incident.

Abia o săptămână și jumătate mai târziu, un prieten al victimei a relatat cele întâmplate unui asistent social de la școală. După ce violul a devenit cunoscut pe plan intern, școala a informat părinții și poliția. Cei trei făptași au fost expulzați din școală.

Conform declarațiilor din partea cadrelor didactice și colegilor, principalul făptaș – elevul afgan în vărstă de zece ani (cu o lună mai mic decât victima) – a avut un comportament agresiv și față de alți copii din școală, dar nu de natură sexuală și nu față de victimă.

Biroul de asistență pentru tineret al districtului a ordonat un raport de evaluare psihologică a făptașului. Autoritățile sunt de părere că făptașului nu i se mai poate permite să fie înrolat într-o școală normală. De asemenea, conform informațiilor primite de B.Z, copilul victimă nu mai dorește să se întoarcă la școala veche.

SURSA   B.Z. Berlin Nachrichten

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

3 Comments

 1. crs
  2 September 2018

  Ce exmatriculati, tata ? Medalii.Fac ceea ce fac si acasa, in tarile de origine. Cand li se scoala, merg la scoala.

 2. Tofan Mihai
  2 September 2018

  Welcome refugees !

 3. crs
  2 September 2018

  Deschideti-va, mai cu seama odraslele.
  Mai nou, sunt site-uri de “arab woman dating”, cu poze sugestive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi