FUNDATIA IOAN BARBUS LOGO SM

În Germania, un elev de 10 ani a fost violat de trei colegi – un sirian și doi afgani

Etichete:

Cu puțin înainte de vacanța de vară, 38 de fete și băieți dintr-o școală din Berlin au mers într-o excursie la castelul Kröchlendorff, din regiunea Nordwestuckermark. Conform programului, ei urmau să petreacă o noapte la castel și în timpul zilei să facă alpinism, excursii cu barca și să participe la jocuri de pădure. Însă, pentru …

Cu puțin înainte de vacanța de vară, 38 de fete și băieți dintr-o școală din Berlin au mers într-o excursie la castelul Kröchlendorff, din regiunea Nordwestuckermark.

Conform programului, ei urmau să petreacă o noapte la castel și în timpul zilei să facă alpinism, excursii cu barca și să participe la jocuri de pădure. Însă, pentru un elev de zece ani, excursia școlară s-a transformat într-un coșmar. El a fost violat de trei colegi din clasa a patra.

Doi dintre ei sunt afgani și unul este sirian.

Conform mărturiei băiatului violat, cei trei l-au amenințat constant pe parcursul zilei, spunându-i “azi te *utem”. Victima nu a ripostat, iar seara cei trei au săvârșit violul: doi dintre ei, de 11 ani, l-au imobilizat, iar al treilea, de 10 ani și coleg de clasă cu victima, l-a violat.

Fapta a fost observată de doi martori, colegi de școală ai victimei. Personalul didactic în grija căruia se aflau copiii afirmă că, pe moment, nu li s-a comunicat acest incident.

Abia o săptămână și jumătate mai târziu, un prieten al victimei a relatat cele întâmplate unui asistent social de la școală. După ce violul a devenit cunoscut pe plan intern, școala a informat părinții și poliția. Cei trei făptași au fost expulzați din școală.

Conform declarațiilor din partea cadrelor didactice și colegilor, principalul făptaș – elevul afgan în vărstă de zece ani (cu o lună mai mic decât victima) – a avut un comportament agresiv și față de alți copii din școală, dar nu de natură sexuală și nu față de victimă.

Biroul de asistență pentru tineret al districtului a ordonat un raport de evaluare psihologică a făptașului. Autoritățile sunt de părere că făptașului nu i se mai poate permite să fie înrolat într-o școală normală. De asemenea, conform informațiilor primite de B.Z, copilul victimă nu mai dorește să se întoarcă la școala veche.

SURSA   B.Z. Berlin Nachrichten

Emil Borcean

Emil Borcean

Comentarii

 1. crsSpune:

  Răspunde
  septembrie 2, 2018

  Ce exmatriculati, tata ? Medalii.Fac ceea ce fac si acasa, in tarile de origine. Cand li se scoala, merg la scoala.

 2. Tofan MihaiSpune:

  Răspunde
  septembrie 2, 2018

  Welcome refugees !

 3. crsSpune:

  Răspunde
  septembrie 2, 2018

  Deschideti-va, mai cu seama odraslele.
  Mai nou, sunt site-uri de “arab woman dating”, cu poze sugestive.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *