FUNDATIA IOAN BARBUS

În interiorul parlamentului UE pereți tapetați cu lozinci și însemne comuniste, cu afișe înfățișând criminali comuniști notorii

Arba Kokalari, născută în 1986 în Albania, este un politician suedez al Partidului Moderat (centru-dreapta, partid liberal cu unele abordări conservatoare). La alegerile generale din toamna anului trecut Moderații s-au clasat pe locul secund, obținând 19.4% din numărul de voturi.

Aflându-se în clădirea parlamentului Uniunii Europene, Arba Kokalari a filmat coridorul unde se află și biroul eurodeputatului din partea Vänsterpartiet, sau Partidul Stângii. Partidul Stângii este un partid socialist și feminist, care a obținut 8.1% din voturi la ultimele alegeri generale din Suedia.

Scopul înregistrării a fost de a face cunoscută publicului colecția de afișe, lozinci și însemne comuniste care tapetează în interior pereții parlamentului UE.

Lenin, revoluția din octombrie, Marx și Engles, afiș al partidul comunist portughez, afiș cu secera și ciocanul celebrând festivalul anual Avante! organizat de partidul comunist portughez, portretele lui Hugo Chavez și Che Guevara alcătuiesc panoplia morbidă a simpatiilor politice din interiorul parlamentului UE.

Pe coridorul @vansterpartiet din interiorul parlamentului UE sunt celebrate dictaturi, ucigași în masă și societăți totalitare. Revoltător! Trebuie să luptăm împtoriva extremismului de stânga și de dreapta din Europa.

Autoarea este imparțială, dar până când va fi descoperită debaraua cu însemne ale extremei drepte luați cunoștință de omagiul mainstream și la vedere din interiorul instituției care legiferează pentru un continent.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

7 comentarii

  1. Cristi
    9 februarie 2019

    Pt cine mai avea iluzii ca Mogherini e un accident, sau o comunista pocaita.

  2. .
    9 februarie 2019

    ECCCP.Dream on.

  3. Dorin
    9 februarie 2019

    Dubla măsură !!
    Iată de ce nu a existat un „Nuerenberg” al comunismului (100 000 000 morți, and counting…) — adversarii procesului sunt în conducerea Europei civilizate, ca s-o pună la pământ, cum au reușit cu u.r.s.s….

    Se poate verifica dubla măsură punând pe alt coridor vreo sută de afișe pro-naziste, anti-semite, anti-islamice, etc, etc,….

  4. linus
    9 februarie 2019

    Simpli nostalgici.

  5. Cristi
    9 februarie 2019

    #3, Dorin
    Nu-i nevoie si nici recomandabil sa pui afise naziste.

    Poti pune doar afise incorect politic: cu familii albe „traditionale”, cu traditii europene, cu crestini, cu eroi precum Churchill, Patton, McCarthy, Reagen, Thatcher, cu mari ganditori, istorici si politicieni care au modelat gandirea occidentala vorbind despre ciuma islamica (ILD a pus la un moment dat un articol cu o selectie remarcabila de astfel de citate) sau despre cea marxista si toate derivatele ei…

  6. Cristi
    9 februarie 2019

    #4, linus,
    Gresesti. Nu sunt nostalgici, pt ca nu au trait cosmarul marxist-comunist.
    Sunt activisti, cretini, idioti utili sau persoane malefice, care au crescut in puful occidental, dar nu au simtit pe pielea lor binefacerile sistemului pt care militeaza.
    Sunt periculosi – pt ca de la ei se trage deriva neo-marxista a Europei si simpatia groteasca fata de dusmanii civilizatiei occidentale.

  7. crs
    9 februarie 2019

    Nu am considerat util sa specific ca este vorba de o gluma amaruie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian